Miért van az, hogy amióta lefogytam a hozzám közelebb állóknak nem tetszem vékonyan ( barátok, szülők, nagyszülők, közeli rokonok) és fel akarnak hizlalni, míg a szomszédok, távoli rokonok, ismerősök vagy dicsérnek, vagy nem foglalkoznak vele?
Biztos hogy unatkoznak.
Tehát ennél nincs jobb dolguk..
VAGY betegesen lefogytál, és jót akarnak.
Csak egy tipp: Lefogytál koplalással, nem sportoltál, nem ettél elég fehérjét, izmod egy deka se és az nem szép látvány. Akinek van izma az valahogy egészséges hatást kelt, engem anyum pont ezért nem bántott, pedig a centik jóval kevesebbet mutattak, de még mamám is megjegyezte, hogy milyen izmos, csinos lettem. :D
27N
Az apukámnak nem is az nem tetszett hogy lefogytam, hanem h megváltoztam. ha vékony lettem volna, és hízni akartam volna, és híztam volna, nőttek volna a melleim izmosodtam volna akkor az lenne a baja.
a nagynénémnek az volt a baja hogy nem eszem édességet, és hogy lementek a melleim( mindig nagy mellekre vágyott)
a nagymamámnak meg az hogy sovány lettem, és hogy nem eszem a sütijéből.
a legjobb barátnőm eleinte még gratulált, de 2 éve "tűri" hogy nem eszem vele jókat, és már elege van.azt mondta hogy egyszer fel fog hizlalni.
egy másik barátnőm is gratulált, de társaságban mindig piszkál(mennyi pénz mehet el tornára a light kaja drága)ő is szeretne fogyni. egy időben együtt zumbáztunk, de vagy nem volt rá pénze, vagy megunta
de most sem értem mi a bajuk
am lány vagyok 15 évessen kezdtem 65 kilóval 160 cm most 18 vagyok 55-tel.
Valszeg tényleg megszokták, és most soványan úgy érzik, beteges vagy. Az idősebb korosztálynak (is) a soványság a betegség jele, a teltség meg az egészség és jólét jele. Nagymamád/nagynénéd valószínűleg egy dundi vigyori kislányt szeretne, aki bevág minden édességet, amit elétesznek, aztán szélesen vigyorog, és lehet csipkedni a pufók pofiját. :))
Ha most jól érzed magad így, akkor ne hallgass rájuk.
A rokonokat nem válogathatod meg, mosolyogj rájuk szívből.
A barátaidhoz gratulálok, a lehető legtöbb iróniával. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!