Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy amióta...

Miért van az, hogy amióta lefogytam a hozzám közelebb állóknak nem tetszem vékonyan ( barátok, szülők, nagyszülők, közeli rokonok) és fel akarnak hizlalni, míg a szomszédok, távoli rokonok, ismerősök vagy dicsérnek, vagy nem foglalkoznak vele?

Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 05:46
1 2
 11/17 anonim válasza:
70%

en is lefogytam es az en apukam is megjegyezte hogy minek mert eddig is jol neztem ki.O csak azt akarta kifejezni hogy ugy is szep voltam neki ahogy.

A rokonok meg nem mondanak semmit inkabb irigykedve neznek ram.

Az ismerosok azok megjegyzik hogy szepen lefogytam es ennyi.Nem kell mindenkit felvenni vannak irigy emberek is es a szuloknek jok vagyunk ugy is ahogy voltunk mert ok ugy szeretnek ahogy vagyunk :-D

2013. máj. 27. 11:46
 12/17 A kérdező kommentje:

"Nekem olyan érzésem van, hogy minden közös együttlétből kihúzod magad, mert te fogyóóóóózol. Miért nem lehet a barátnőddel együtt jókat enni? Attól, hogy lefogytál, még bőven okozhat az evés örömet. Ős eszi boldogan, amit szeret, te is. Ugyan ez a helyzet a nagyival is. Nem tudom, milyen sűrűn találkoztok, de nyugodtan adhatsz neki olyan receptet, ami belefér at étkezésedbe, bizotsan azt is szívesen elkészíti (nagyon jó paleo édességek vannak, amit bátran ehetnél, főleg ha csak alkalmanént, nagyilátogatáskor teszed). Gondolkodj el azon, hogy nem változott-e meg a családhoz való viszonyod, amióta lefogytál. A te oldaladról vizsgáld, ne az övékéről. Lehet, hogy ha picit változtatnál a hozzáállásodon, ők is változnának."

a nagymamám szegény havi 80.000 ftos nyugdíjjal. nem kérhetem tőle h vegyen nyírfacukrot, teljes kiőrlésű lisztet.

a barátnőm és számomra mást jelent a jókat enni. az ő 40 kilójával imádja a mekit, a pizzát, a gyrost, a sütit, a zsíros nehéz ételeket. utálja a halat, a teljes kiőrlésű, magos kenyeret, a barna rizst, a padlizsánkrémet, a natur szeletet

2013. máj. 27. 13:37
 13/17 Andizsuzsi ***** válasza:

"a nagymamám szegény havi 80.000 ftos nyugdíjjal. nem kérhetem tőle h vegyen nyírfacukrot, teljes kiőrlésű lisztet."

Nem kérheted tőle, de te vihetsz neki.

"a barátnőm és számomra mást jelent a jókat enni. az ő 40 kilójával imádja a mekit, a pizzát, a gyrost, a sütit, a zsíros nehéz ételeket. utálja a halat, a teljes kiőrlésű, magos kenyeret, a barna rizst, a padlizsánkrémet, a natur szeletet"

De a Mekiben ugye árulnak salátát is? Az, hogy együtt esztek jót, és jól érzitek közben egymás társságáben, nem jelenti azt, hogy egyformát is kell ennetek. Most is csak kifogásokat keresel.

2013. máj. 27. 13:43
 14/17 A kérdező kommentje:

vinnék neki csak azt hittem hogy sértődés lesz belőle...de ha szted nem akkor megfogadom

a barátnőm meg piszkál az étrendem miatt. ha salátát eszem (mert már kajáltunk együtt) akkor az orrom alá dugott egy szelet pizzát) vittem neki mondtam kóstolja meg, de a padlizsánkrém hiába finom undorító ezért meg sem kóstolta. a barna kenyérről is le akar beszélni, mondván anyukája dietetikusa vagy orvosa vagy mit tom én kije azt mondta hogy az még rosszabb mint a fehér kenyér. mondta hogy beteg leszek hogyha csak ilyeneket eszem. meg hogy attól még hogy a vékony a trendi még nem biztos hogy mindenkinek jól áll(mintha a testalkat valami ruha lenne).

2013. máj. 27. 13:53
 15/17 A kérdező kommentje:
a volt pasimnak bejött hogy vékony vagyok, de tőle kaptam a legdurvább kritikákat. képes volt társaság előtt beszólni hogy miért nem eszem meg az egészet, miért csak ennyit eszem, miért csak salátát eszem, miért nem eszem szalonnát, miért nem szedek púposan, az orrom alá dugta a kaját, piszkált, cikizett..:S
2013. máj. 27. 13:58
 16/17 anonim ***** válasza:

Túl sok gondolat érdemtelen témán.. Túl sok szabadidő ?

"kenyérről is le akar beszélni, mondván anyukája dietetikusa vagy orvosa vagy mit tom én kije azt mondta hogy az még rosszabb mint a fehér kenyér"

Tévedtek. Pontosan ugyan annyira rossz, hogy rosszabb az kissé erőltetett. Fura hogy dietetikus ilyenre felhívja a figyelmet, mostanában ilyen pozitív csalódások érnek.

Képzeld el ha egy élelmiszermérnököt kérdeznél mit mondana a barna kenyérről. Azt, hogy az összes permetszer és penész a búza héjáról bele van őrölve. És ez is igaz.

2013. máj. 27. 14:01
 17/17 A kérdező kommentje:
ha 3 éve ez a cirkusz menne te is sokat agyalnál rajta.
2013. máj. 27. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!