Felnőttek írjanak, mit tanácsolnátok? :\
Elöször is nyugi, ehhez a szép termethez a 75 kg nem olyan borzasztóan sok. Érzékeny korban vagy, ezért légy óvatos. A sütizéseket bizony vissza kellene fogni. Ugyanígy "veszélyesek" a különböző rágcsálnivalók (csipszek és társaik), a kólák és társaik, a gyümölcslevek.
Próbálj rendszeresen, napi 4-5 alkalommal étkezni, de csak közepes adagokat. Vagy napi egyszer egyél "pukkaddaásig", de akkor a többi adag szerény legyen. étkezések között nincs nasi! És hogy mit egyél? Sovány húsokat, túrót, zöldségeket, ezekből bátran fogyaszthatsz. A tészta, kenyér nem tilos, de azokkal már légy óvatosabb. Inni igyál teát (lehetőleg cukor nélkül) vagy ízesített, 0 kalóriás ásványvizet.
És kellene valami mozgás is: biciklizés, intenzívebb gyaloglás, úszás, tánc...
Van itthon szobabiciklim azt szoktam használni.
Meg szeretek sétálni is. Tudom,hogy annyira nem vészes,de nem is a legjobb :\ Csak az a bajom,hogy apukám mondja,hogy mennyit híztál stb..de hiába mondom neki,hogy ne hozzon édességeket meg ilyeneket akkor is hoz és nem értem,hogy miért nem lehet megérteni,hogy NEM KELL..
Anyukámnál nem ilyen a helyzet,mert igazából Ő normálisan étkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!