Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez kevés vagy sok...

Szerintetek ez kevés vagy sok kaja volt mára, vagy átlagos?

Figyelt kérdés

Reggeli: pár salátalevél, 1 db háromszög sajttal.

Ebéd: egy nagyon kevéske krumplipüré, 1 sült virslivel, kis rakott brokkolival (az egész pár kanál volt)

Délután: 2 bundáskenyér, pár szem eper

Vacsi: 1 bundáskenyér

2015. jún. 3. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:

reggelre egyél többet inkább

ebédre inkább fehér húst egyél párolt zöldséggel vagy nyers zöldséggel (cézár saláta pl)

isten ments bundás kenyeret enni,főleg nem del utan meg este,kenyeret amugy sem lehetne ha fogyni akarsz,semmilyen pékárut

2015. jún. 3. 20:34
 2/8 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem ez ilyen MI VOLT

?

Van ebben minden: tejtermék, glutén (ugyan, semmi gond)

Nagy a ch aránya, de minek? Virsli, az milyen összetételű volt?

Az ilyen kajáktól híznak el és betegszenek meg az emberek, kenyér, sajt, műsajt, rossz minőségű húsipari termékek.

Ha éhezel, akkor fogyni fogsz, ez tény. és úgy is fogsz kinézni. Nem szépen, nem egészségesen, hanem csoffadtan, beteged. Te tudod mennyit ettél, nézz egy kalóriatáblát és körülbelülre számold ki a kalória és tápanyagtartalmukat, olyan 1000 kcal alatt nem igazán kellene enni, egyszerűen értelmetlen a kevesebb evés egy átlag nőnek. Vannak persze extremitások, de aki kevesebbet eszik az legalább tápláló ételeket eszik: hús, tojás, sok zöldség. És akkor volt értelme az evésnek, nálad az a gond, hogy nem volt.

Kenyérrel túlélni lehet, de nem cél az egészség, jó alak vagy ilyesmi.

2015. jún. 3. 20:59
 3/8 anonim válasza:
Ez valami tragikus.
2015. jún. 3. 21:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Sehol nem írtam, hogy fogyózom, az 50 kg-omhoz nincs is rá szükségem.

Egyszerű étkezési szempontból érdekelt, hogy sok-e vagy kevés.

(én este 10-kor is megeszek egy jó zsíros ételt, ha kell, szóval nem ilyen fogyózás meg akármilyen szempontból érdekelt)

2015. jún. 4. 08:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Hosszan kifejtettem, de 1 szóval: ócska.

De most egy brokkolit én is készítek, az jó volt a tiedben is, jó kis zöldség, mi? :)

2015. jún. 4. 10:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Fogyókúra kategóriában feltett kérdésnél miért lepődik meg a kérdező, ha fogyókúrázónak nézik?????
2015. jún. 4. 21:59
 7/8 A kérdező kommentje:

nem tudtam hova sorolni de a kérdésben nem volt erre utalás.. :)

csak a mennyiség érdekelt :)

2015. jún. 8. 08:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor így: egy afrikai éhezőnek nem kevés, egy normál embernek, aki el szeretné látni a szervezetét értelmes tápanyagokkal, kevés méreganyaggal annak kevés, meg rossz összetételű.
2015. jún. 8. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!