Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Átlagos női testalkatból...

Átlagos női testalkatból lehet modell alkatot faragni valahogy? Vagy "erre születni kell"?

Figyelt kérdés
Edzéssel és diétával el lehet érni Azt a bizonyos testalkatot?
2015. márc. 23. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Az alkatodon sehogy sem tudsz változtatni, az genetika, abból csak a legjobbat tudod kihozni.

Pontosan mit is értesz modellalkat alatt? Az anorexiás csontvázakat?

2015. márc. 23. 20:49
 2/7 A kérdező kommentje:

Az anorexia egy betegség, első válaszoló, a csontvázak pedig a föld alatt vannak.

Én az átlagnál vékonyabb testalkatra gondoltam. Képekkel illusztrálva: [link] illetve [link] . Kb.

Hipotetikus kérdés, nem fanyalodok ilyesmire, de ha lefogysz (brutálisabban a kelleténél), akkor lehet úgy kinézni, mint a képen szereplő modellek?

2015. márc. 24. 15:34
 3/7 anonim válasza:
lehet önsanyargató módon elérni, csak rengeteget kell hozzá edzeni, meg alig enni..
2015. ápr. 2. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Modell alkatban azért a genetikának kicsit több szerepe van, mint a sanyargató életmódnak. Nem biztos, hogy annyira vékonyan a te tested is úgy nézne ki, mint a képen látható modelleké. A karcsúság nem minden, sajnos.
2015. ápr. 2. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért akar mindenki ilyen csontos lenni?

Csak én érzem magam vonzónak és csinosnak,úgy, hogy teltebb vagyok,de formás, szép idomokkal?

Sosem fogom ezt a divatot megérteni..

2015. ápr. 2. 21:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Azért, mert gyerekkorunk óra azt sulykolják belénk, hogy aki vékonyabb, csinosabb (mint egy teltebb alkatú nő). A sokévi agymosás szépen teszi, amit tennie kell és ébreszt nők százaiban szorongást és önutalálatot, illetve megfelelni akarást. Emelem kalapom, igazán, úgy őszintén, azelőtt, aki képes ezzel nem foglalkozni, elfogadni, szeretni magát és jól érezni a saját bőrében. Nekem még nem sikerült erre a szintre elérnem. Én kényelmetlenül érzem magam átlagos testalkattal.
2015. ápr. 3. 18:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Hidd el,a média rám is hatással van,csak engem nem az érdekel, hanem a közvetlen környezetem,amitől a visszajelzést kapom.

És belátom, most van rajtam felesleg,az elmúlt egy évben híztam sajnos ,önhibámon kívül,szóval most én is diétázom, de csak azt az alakot akarom visszanyerni,amilyen voltam egy éve.

És amíg látom, hogy az utcán megneznek és hallom,ahogy a párom dicsér, hogy milyen jól nézek ki,addig pont teszek a divatra.

Pedig itthon nálam mindenki vékonyabb. Hugom is,anyum is, féltesóm is.

Feltesom elől deszka,hátul léc,már bocsánat, és erre meg kondizni jár. Még ha izmosodna tőle vagy valami ,de semmi.

Oldalra fordul és szinte nem is látszik, olyan vékony.

Emellé se feneke,se melle.

Na mindegy, én ezek ellenére sem kérek a vekonysagbol, de ha ti így érzitek jól magatokat,akkor semmi jogom beleszólni. :)

2015. ápr. 3. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!