Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Hogyan fodjak le gyorsan és...

Hogyan fodjak le gyorsan és tartósan 15 -kg-ot?

Figyelt kérdés
segítsetek..
2011. jan. 11. 09:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A gyors és tartós kizárja egymást. Válassz! :)
2011. jan. 11. 10:12
 2/11 anonim ***** válasza:

Dehogy zárja ki egymást.

Gyorsan úgy tudsz lefogyni ha ezentúl fele annyit eszel mint eddig és mindaddig nem is hízol vissza amíg ezt a csökkentett adagot eszed . Akár évekig .

2011. jan. 11. 10:16
 3/11 anonim ***** válasza:

Nálam nem működik az, amit sok helyen írnak, hogy 5x keveset kell enni, mert akkor én nagyon tele érzem magamat. Én az eddigi 1x-i nagy adag ebédemet feleztem, és mellé eszek uzsonnára is szendvicset, és az esti zabálásokat elhagytam.

Emellett persze nem árt a mozgás sem.

Amúgy mindent eszek, kenyeret, cukrot is, kb. 1 év alatt fogytam 10 kg-ot, 78-ról 68-ra, a bőrőm nincs megnyúlva, és megy lefele még mindig. Néha megáll a fogyás, de ez teljesen normális, utána újra el fog indulni. Pár hónapig 75-ön álltam stabilan, utána magától megindult, aztán 70-en megint megállt, és most megint fogyok.

2011. jan. 11. 10:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Gyorsan és tartósan ne akarjál fogyni. Képzeld el ha mondjuk hónap alatt lefogysz 15 kilót a bőröd mennyire ki lesz nyúlva. Kövesd a szétválasztó étrendet és mellette sportolj. Ez az egyetlen út, semmilyen varázsszer nem ad tartós eredményt egészségkárosodás nélkül.
2011. jan. 11. 10:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Légyszíves előbb tanulj!
2011. jan. 15. 19:54
 6/11 Cuccster válasza:

szeretnél fodni? talán fogyni..

1. mennyi a súlyod?

2 magasságod?

nos, sport.. rendszeres!!!!

normális kaja,nem mekdonalds!!! nem csak míg lefogysz hanem ha hízékony vagy akkor mindíg!!

ha gyorsan lefogysz, akkor jojo lesz a vége,tehát vissza is szeded, plusz a bőröd is lógni fog itt-ott az meg gáz.

tehát inkább lassan, odafigyelve,nem koplalva, hanem többször keveset enni, és rendszeresen mozogni, nem a tv, pc , laptop előtt ülni és nassolni.

2011. jan. 15. 22:57
 7/11 anonim válasza:
hat valassz egy dietat....en a 90naposat ajanlom es utanna se zabalj es tartsd be!!! de a legfobb ha abbahagytad akk meg 90 napig gyumolcsnapot kell tartamni ...es utanna pedig oda kell figyelni hogy mit eszel
2011. jan. 16. 09:13
 8/11 anonim ***** válasza:
2011. jan. 19. 22:50
 9/11 anonim ***** válasza:

01-15 22:57-nek:

166 cm és 64 kg a kedves kérdező xD

2011. jan. 19. 22:50
 10/11 anonim ***** válasza:
64 kg az igen. Akkor talán kondizni kellene inkább.
2011. jan. 22. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!