Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fodjak le?

Hogyan fodjak le?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 09:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
"fodjak"? :P
2012. márc. 4. 09:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez ám a szép kis helyesírási hiba.

Úgy tudsz lefogyni, hogy életmódot váltasz. Kezdj el egészségesen táplálkozni, és járj el edzőterembe.

2012. márc. 4. 10:53
 3/14 anonim válasza:
56%
Lefodni soha nem fogsz tudni, max lefoGYni. Szerintem kezd azzal hogy vegyél a kezedbe egy könyvet és olvass hogy megtanulj helyesen írni.Én is úgy tanultam meg... Másodszor egyél sok zöldséget meg gyümölcsöt meg sovány húst, fussál-biciklizzél meg ilyenek.
2012. márc. 7. 11:36
 4/14 anonim válasza:
Emelgess helyesírási szótárat..
2012. márc. 7. 12:57
 5/14 anonim válasza:
56%

11:36

"Szerintem kezd azzal hogy vegyél a kezedbe egy könyvet és olvass hogy megtanulj helyesen írni.Én is úgy tanultam meg..."

Egy-két könyv még itt is elkél a helyesíráshoz;).

2012. márc. 7. 14:58
 6/14 anonim válasza:

1: egyél egészségesen

2: mozogj többet

3: öltözz egy kicsit alúl: az energiabevitelnek hihetetlenül nagy része a hőháztartás szabályozására megy el. Ha leveszed a pulóvert, mégtöbb kalóriát használsz el a tested megfelelő hőmérsékleten tartására.(ezt nem sokan ismerik)

2012. márc. 7. 21:32
 7/14 darida ***** válasza:
A táplákozási szokások átalakításával kezdeném a fogyást, mert van igaszság a szólásban: "Csak az nem hizlal, amit nem eszünk meg". A kedvező testsúly beállításnak és fenntartásának alapvető kelléke valamelyik kardio sport napi 40-50 perces gyakorlása, pl. úszás, futás, kerékpározás.
2012. márc. 8. 07:34
 8/14 anonim válasza:
Először is tanulj meg helyesen írni! Aztán jöhet a fogyás. Vagy a fodjás :D
2012. márc. 8. 10:21
 9/14 anonim válasza:
Előbb tanulj meg írni aztán lemész a cigány telepre elkiáltod magad hogy "cigáááányok" utána meg fuss az életedért. Garantált fogyás.
2012. márc. 9. 00:24
 10/14 anonim válasza:

Sok-sok mozgás napközben, semmi nasi. Délelőtt ehetsz kevés szénhidrátot, mint pl. zsömle , délután már inkább csak féhérjét egyél, azt is max. 4-ig. Utána már no kaja!!

Délután, este menj el még sétálni egyet, és semmi vacsi, tartsd be, hogy délután 4 után nem eszel. Nekem ez jön be csak.

2012. márc. 9. 08:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!