Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fodjak le?

Hogyan fodjak le?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 09:16
1 2
 11/14 anonim válasza:
könnyebb lenne,hogy ha megmondanád hány éves vagy és hány kg.de ettől függetlenűl nekem csak az jött be, hogy minden este kaja helyett egy max fél óra pilátesz, vagy egyéb torna.az első pár napig nehéz volt betartani, de mégsem annyira nehéz ,mint a 4után no kaja program és az ehhez hasonlók.Ha van kitartásod akkor bármi bejöhet.készítsd fel a gyomrodat egy méregtelenítő kúrára, és rá két napra méregteleníts , de semmi komplikált méregtelenítés!csak egyszerűen.na meg persze a nasikat, és a hűsítőket hagyd másoknak.két hét múlva pedig majd állj mérlegre.sok sikert és kitartást ! :)
2012. márc. 10. 19:54
 12/14 anonim válasza:
hogy milyen bunkok az emberek. a parom orosz iskolaba jart nem tudja a gy betut . gondolom a kerdezo is kulfoldi.nekem meg nincs Magyar a gepemen nekem is beszoltok. a fogyassal kapcsolatban meg nem tudok segiteni, mert en is ezzel kuzdok. miota leszoktam a cigirol meg roszab lett+10kg.tudnek meselni,hogy hogy ne csinald.
2012. márc. 10. 20:18
 13/14 Dávidbácsi válasza:

5 napos méregtelenítő kúra!

Gyógyszertárban kapható 5 liter folyadék. Napi 1 liter!

Melette csak teljes kiörlésű barna kenyeret ehetsz, de abból is csak keveset.

5 nap után már összeszűkül annyira a gyomrod, hogy kibírod, hogy este ne egyél, napközben meg mozogni kell sokat!

És akkor Le fogsz "FODJNI"

2012. márc. 11. 08:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Rendkívül egyszerű elméletben:

2 féle lehetőséged van:

a. Növeled az energiafelhasználást,

b. Csökkented az energiabevitelt.

Ha naponta sokszor eszel de keveset, és azt is úgy, hogy este felé csökkenő mennyiségben(vagy a napi aktivitástól függően) és pl sok zöldséget és gyümölcsöt, akkor felgyorsul az anyagcseréd és jobban fogsz fogyni, még ha ugyan annyit is viszel be kalóriában.

Plusz mozgás: pl futás, úszás, bringázás. Nagyon kis intenzitású, de sokáig tartó edzés a jó zsírégetésre. Pl ha 30 percet sétálsz folyamatosan kicsit gyorsabb tempóban , az sokkal többet ér, mintha 10 perc alatt szétfutnád magad. Szerintem.Teljes kiőrlésű gabonából készült kenyér, vagy péksütemény, fehér hús:pl hal, csirke, sok zöldség, gyümölcs. Lehetőleg 2 óránként egyél délután 3ig, utána mondjuk elmész sétálsz vagy futsz egy nagyot, és visszaérve este 5kor már csak egy nagyon keveset eszel.Ha utána megéhezel pl eszel egy almát.Azzal vigasztalhatod magad, hogy reggelire annyit eszel amennyi jól esik.A reggelit nap közben úgy is ledolgozod, ha csak nem töltesz túl a többi étkezések alkalmával.

2012. márc. 12. 22:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!