Miket egyek a paleon belül, ha sokat szeretnék fogyni?
Megfelelő tápanyagbevitel legyen és nagy deficit, amúgy egyéni választás... Illetve tapasztalás.
Nekem a fehérje, zsír, zöldség jött be (azzal is csigatempóban fogytam, de én nem tudok keveset enni), de egészen máshogy kell ennem az utolsó kilóknál, mint az elsőknél. S nem is vagyunk egyformák, van, akinek elég paleózni, máris fogy nagy feleslegből, másnak még a kicsivel a mardosó éhség fölötti evés sem elég...
De a fehérje, zsír, zöldség szerintem tényleg jó, laktató s nem cibálja úgy az inzulinszintet, s ez sokaknál számít. Aztán persze van, aki napi több banánnal fogy paleóban, mert őt az laktatja s nem kavar be neki.
képet nem szeretnék küldeni, de talán egy kicsit így világosabb: 165 cm vagyok, 90 kg. Tudom, ez nem minden, mert pár hónapja ugyanennyi kg vagyok, de a centikből nagyon megy le a sportnak köszönhetően. Heti 4-5× edzek súlyzós, ill. kardió edzéseket.
Köszönöm a választ 2.!
Nekem a kalóriaszámolás jött be. Mindent ehetsz, de a napi keretet nem lépheted túl. Az elején én is túlléptem, de belejössz, kitapasztalod, mi az ami laktatóbb és kevesebb benne a kalória.Kalóriabázis.hu nagyon jó. Ja és sok vizet fogyassz!
Jól teszed, hogy inkább lassan fogysz, így nagyobb esélyed van meg is tartani a súlyod és a bőröd is tud alkalmazkodni.
Utolsó vicces,hogy baromságnak írod,közben te is "merítettél" belőle,hiszen elhagytad a kenyeret meg a cukrot :D
Kérdezőnek : én tojást,halat ,húst zöldségeket eszek. Ha nincs aznap hús akkor bővebb zsíron sütök mindent,10 kiló már lement,eddig nem volt szükségem kalóriaszámlálásra ( elképzelhető,hogy lesz) . Ezekből elég nehéz túl sokat bevinni (de nem lehetetlen,gondolom) . Én 5 óránként eszek most.
Amikkel vigyázni kell : magok,belőlük készült kenyerek,sütemények,aszalt gyümölcsök,és bizonyos nyers gyümölcsök is. Ezekkel már azért jócskán meg lehet dobni a kalóriabevitelt,egykis ez egykis az nasinak,és máris megettél +600at . Én ezért álltam le róluk :D Majd súlytartásnál megint engedékenyebb leszek kicsit,de addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!