Le tudnék így fogyni kb 6 kilót kb 3 hónap alatt?
Paleo diétával szeretnék fogyni. Az étrendem az alábbi lenne:
Reggeli: 1 banán+ 1 alma/ 2-3 alma/ 1 alma + 1 körte illetve majd a szezonális gyümölcsökből 20-30 dkg-nyi
Ebéd: párolt/kókuszzsírban sült husi + párolt zöldségek pl. sárgarépa, zeller, cukkini, káposzta, stb.
Vacsora: ha marad ebédről husi akkor az nyers zöldségekkel, ha nem akkor főtt tojás/ rántotta nyers zöldségekkel pl. paradicsom, paprika, uborka, retek
Tízóraizni, uzsonnázni nem szoktam, esetleg ebéd után nassolásnak heti 2-3szor megennék pár szem mandulát/diót vagy egy maroknyi szotyit, mert ezeket nagyon szeretem.
Ha ez mellett heti 3-szor tempósan sétálnék vagy bicikliznék és a fegyencedzést elkezdeném itthon, szerintetek le tudnék adni 3 hónap alatt 6 kilót? Úgy hogy közben javulna az egészségem? Mert most összevissza eszek (cukros, tejes, gluténtartalmú) kajákat :( Köszi a segítséget! (159cm, 58 kg, 27 éves lány vagyok)
6 kilo 3 honap alatt realisztikus, de a dieta keptelen !
Ezt nem lehet hosszútávon tartani.
Probalj etkezni jozan paraszti esszel!
Hagyd a dietakat
Tiszta alapanyagokkal nem csak hogy lehet, hanem a legkönnyebb.
Hibalehetőségek amikor valaki állandóan magokat eszik (ezekből készült tésztákat) ami eléggé logikátlan, megdobja a szénhidrát bevitelt is.
Illetve vannak akiknek érdemes nem túlenni magukat, bizonyos embereknek tényleg nem árthat figyelni a kalóriabevitelre, legalábbis nem mértéktelenül enniük. De általánosságban a paleo egy nagyon kifizetődő út, nyilván ésszel kell ezt is (főleg mert több irányzat van, potenciális elcsúszási lehetőségekkel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!