Sokat ettem ma? Ez sok így paleon beül? Attól még hogy egészségesen ettem, hízhatok?
Figyelt kérdés
Reggeli: 2fott tojas,2paradicsom,keves paprika,keves uborka,padlizsankremmel
Ebed:1szelet sult nyulcomb,ket evokanal picire szeletelt sult gombaval,paradicsommal,kaposztaval,2 kisebb brokkoli
Uzsi:ugyanaz mint az ebed
Vacsi:3paradicsom,1tojas,keves paprika,keves ubi
2014. aug. 5. 16:00
1/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem, volt meg delelott egy oszibarack,meg delutan meg egy alma
2014. aug. 5. 16:03
2/7 anonim válasza:
Ez semmi amit ettél, én durván 5x ennyit eszek egy nap. Komolyan mondom, mondjuk edzem is heti 3x
3/7 anonim válasza:
Az ebéd és az uzsi szerintem nem olyan jó ha egyforma. Én a helyedben uzsira gyümit ennék vagy valami hasonlót.
4/7 anonim válasza:
Szerintem rettentően kevés... Talán az ebéd normális mennyiségű volt, de az összes többi nagyon kevés...
5/7 anonim válasza:
keves? hát én nem tudnék ennyit enni egy nap...Ma pl ettem5őszibarackot.350 gramm joghurtot egy sárgarépát.talán később még eszek tojást paradicsommal és egy barackot.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor annyira nem aggódom! Meg amúgy sportoltam is elég imtenzíven 1,5 órát,úgyhogy nincs gond szerintem.:)
2014. aug. 5. 20:56
7/7 anonim válasza:
Hát igen. elég kevés, de ha fogyni akarsz (és szerintem igen), akkor teljesen természetes hogy aggódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!