Ez jó lesz, tudok így fogyni?
Sziasztok :)
15 éves lány vagyok, 167cm és 84kg. Voltam már több is, de lefogytam 20kg-ot úgy, hogy figyeltem az étkezésemre de nem mozogtam.
Most elterveztem hogy újra elkezdek fogyózni és legalább 20at leadok. Úgy tervezem, hogy teljesen kiiktatom a kenyeret és a tésztákat. Reggelire tojást ennék, tízóraira gyümölcsöket, ebédre pedig húst zöldségekkel. Mozgásnak szobabiciklizés gondoltam de szeretnék konditerembe járni. Szerintetek hogy csináljam? Érdemes eljárni vagy maradjak a biciklinél és majd ha fogytam utána menjek?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Tanácsokat, tapasztalatokat szívesen fogadok :)
Én a gyümölcsöt egyenlőre mellőzném, mert az csak hátráltatna a fogyásban. A reggeli tojás jó ötlet, ha megeszel belőle négyet kókuszzsíron sütve, zöldséggel, kenyér nélkül, akkor a tízórait biztosan ki fogod hagyni. Ebédre egyél húst zöldségekkel, amennyivel jól laksz. Délután egyél egy kis marék magot, aszalt gyümit (óvatosan), este megint jöhet a tojás, hús, zöldség.
Gyümölcsöt mondjuk 2 naponta iktass be, és ami a lényeg, hogy az étkezések között sok-sok folyadékot (víz, tea) igyál, mert segít a fogyásban, ha nem iszol eleget, akkor nem fogsz fogyni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!