Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Milyen lisztből, vagy őrlemény...

Milyen lisztből, vagy őrleményből tudnék pizzát sütni, ami gluténmentes? Valakinek bevált recept?

Figyelt kérdés

Nagyon jól leszoktam a gluténevésről ,egyébként érzékeny is vagyok rá. Súlyos ekcémám lesz tőle ,tehát légyszi ne írjátok,hogy ha "egyszer megeszem semmi bajom nem lesz tőle" .

A kenyérfélék,édesség,tészta,semmi nem hiányzik de egy jó pizzát annyira szeretnék megenni mondjuk havonta egyszer,tehát nem ezen élnék. Lehetséges ?

2015. máj. 24. 20:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Élesztő vagy szódabikarbóna, ezek jók lehetnek.
2015. máj. 24. 21:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Ajaj .. az élesztő akkor nem okoz gondot ?? a sütőporról nem is tudtam ezt sajnos .:-//
2015. máj. 24. 21:45
 13/15 anonim ***** válasza:
A rizsliszt ízetlen és a búzaliszt sem finom. Elírtam, én nem is használok sütőport évek óta, szódabikarbónát fogok használni (lesz mellette sav is, össze van keverve aszkorbinsavval). A sütéshez amúgy ezt sem szoktam, elég a tojás.
2015. máj. 24. 22:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Nos, megsütöttük. No nem a receptben megadott mennyiséggel, hiszen az iszonyúan sok, nekünk amúgyis kicsi sütőnk van, vastag kemény borzalom lett volna belőle. Kevesebből készült.

Nagy meglepetést nem okozott, kemény, ropogós, ízetlen tészta lett belőle, szörnyen rizslisztízű. Leginkább a pászkára emlékeztet (amit életemben egyszer ettem :D), csak vastagabb és keményebb. Bizonyára jót tenne neki egy kis szezámmag, elvégre annak van íze és jó rizsliszttel együtt, legalábbis magkenyérnél az volt a helyzet.

Megettük. Szeretem a ropogós dolgokat. Még az igen ízes feltéttel együtt is túl ízetlen volt kissé.

2015. máj. 25. 22:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Só volt rendesen a tésztában?
2015. máj. 26. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!