Milyen lisztből, vagy őrleményből tudnék pizzát sütni, ami gluténmentes? Valakinek bevált recept?
Nagyon jól leszoktam a gluténevésről ,egyébként érzékeny is vagyok rá. Súlyos ekcémám lesz tőle ,tehát légyszi ne írjátok,hogy ha "egyszer megeszem semmi bajom nem lesz tőle" .
A kenyérfélék,édesség,tészta,semmi nem hiányzik de egy jó pizzát annyira szeretnék megenni mondjuk havonta egyszer,tehát nem ezen élnék. Lehetséges ?
Nos, megsütöttük. No nem a receptben megadott mennyiséggel, hiszen az iszonyúan sok, nekünk amúgyis kicsi sütőnk van, vastag kemény borzalom lett volna belőle. Kevesebből készült.
Nagy meglepetést nem okozott, kemény, ropogós, ízetlen tészta lett belőle, szörnyen rizslisztízű. Leginkább a pászkára emlékeztet (amit életemben egyszer ettem :D), csak vastagabb és keményebb. Bizonyára jót tenne neki egy kis szezámmag, elvégre annak van íze és jó rizsliszttel együtt, legalábbis magkenyérnél az volt a helyzet.
Megettük. Szeretem a ropogós dolgokat. Még az igen ízes feltéttel együtt is túl ízetlen volt kissé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!