Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Egy kéthetes vega étrendbe...

Egy kéthetes vega étrendbe fogok, kíváncsiságból. Bevált paleo vega receptek?

Figyelt kérdés
Amúgy is paleózom egyébként.

2014. okt. 31. 07:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A mai uzsonnám (korai ebédem) például egészen véletlenül nyers zöldségekből áll. Kivételesen egyedül vagyok itthon, és megkívántam a zöldségeket, de úgy döntöttem, hogy ma, csak magamra, nem főzök.

Vettem egy fej avokádót, egy csomag retket, egy erőspaprikát, brokkolit, egy fej gombát, meg találtam még itthon uborkát, kínai kelt... Rendes körülmények között ezek nagy részét én is főzni szoktam, olajat használok hozzá. Ma viszont mindent csak megmostam, összevágtam, és most éppen azt majszolom két nagy karéj vajas barnakenyérrel. :D

Ez adta nekem is az ötletet, amit közben mások is említettek:

Szerintem is nyersvegánoktól kellene tanácsot kérned.

2014. okt. 31. 11:49
 12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm! egészségedre! :)
2014. okt. 31. 12:16
 13/13 anonim ***** válasza:
34%
A paleo egy hatalmas tévedés. Az ősember nem ezért volt sovány, mert paleosan evett, hanem azért, mert azt meg kellett szereznie. Te egy mozdulattal leveszed az áruház polcáról a fél kiló magot, de ő ezért 1 napig gyalogolt, leszedte, megszárította, közben védte magát, hogy vegyék el tőle, megkergette egy tigris, futnia kellett, stb. Kíváncsi vagyok, mikor fullad ki ez a hülyeség.
2014. nov. 1. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!