Kókuszreszelékből mennyit tanácsos enni egyszerre? És egy nap összesen?
most mit mondjak, 65% zsír és 100g-ban van 660 kalória, ha bezabálsz 1 kilót az 6600 kalória, a bányában simán jó vagy.
Remélem tudtam segíteni.
Natúr kókuszreszelék, vagy van benne hozzáadott cukor?
Túlzásba vinni semmit sem tanácsos, de napi pár evőkanál nyugodtan mehet. :)
Totál értelmetlen a kérdés, nem lehet rá pontos választ adni, ki tudja mennyi a súlyod, milyen a genetikád hogy esmészted a zsírt, mind annyian mások vagyunk, másképp reagálunk erre vagy arra.
A zsír az nehezen emészthető, ezáltal a k.reszelék is, nyilván kis adagot többször és 200g-nál nem többet ha nagyon vékony vagy mert akkor már szinte fedezted a napi kalóriád 70 %-át. És teljesen mindegy hogy paleó vagy sem ha kalória pluszba kerülsz hizni fogsz az biztos. Bár nem ez volt a kérdés.
Köszönöm a többi választ is. 2 púpozott tk.-nyi kis adagnak számít belőle? Mert általában ennyit szoktam enni, napi kb. 3-4x.
Tökhintó! A dm-ben szoktam venni, én is csak itt találtam megbízhatót. :)
Nekem napi 10 deka nem okoz semmi gondot, többet pedig úgyse kívánok... Ennem kell tojást és zöldséget is, a kókuszhoz az íze miatt jön a dió, majd' minden ételemhez extra zsír és máris megvan vagy 1800 kalória... Több nem férne a napomba. Egy tipikus napon néhány dekát eszem kókuszból.
A párom is jól bírja a kókuszt. Sok kókusztejet használ és a maradék kókusz megevésében is segít. Neki a nagyon zsíros ételektől van baja, kókuszt sem enne magában, de csak mert az ebédjében jópár deka van, nem gond neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!