Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Kókuszreszelékből mennyit...

Kókuszreszelékből mennyit tanácsos enni egyszerre? És egy nap összesen?

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy nagyon szeretem. Úgy érzem, bármennyit meg tudnék enni belőle, de azért túlzásba vinni sem szeretném. Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok a kókusszal kapcsolatban?
2014. aug. 21. 09:56
 1/9 anonim ***** válasza:

most mit mondjak, 65% zsír és 100g-ban van 660 kalória, ha bezabálsz 1 kilót az 6600 kalória, a bányában simán jó vagy.

Remélem tudtam segíteni.

2014. aug. 21. 10:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Most mit mondjak, nem igazán ilyen válaszra számítottam. A kalóriaértékével én is tisztában vagyok, és nem is izgat különösebben, mert nagyon vékony vagyok. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy mi az a mennyiség, ami felett fogyasztva esetleg gyomorpanaszokat okozhat.
2014. aug. 21. 10:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Natúr kókuszreszelék, vagy van benne hozzáadott cukor?

Túlzásba vinni semmit sem tanácsos, de napi pár evőkanál nyugodtan mehet. :)

2014. aug. 21. 10:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Teljesen natúr, bio kókuszreszelék. Köszönöm a választ. :)
2014. aug. 21. 10:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyébként hol vetted? :) Én is szeretnék, de mindenhol csak cukrozottat adnak. :/
2014. aug. 21. 10:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Totál értelmetlen a kérdés, nem lehet rá pontos választ adni, ki tudja mennyi a súlyod, milyen a genetikád hogy esmészted a zsírt, mind annyian mások vagyunk, másképp reagálunk erre vagy arra.

A zsír az nehezen emészthető, ezáltal a k.reszelék is, nyilván kis adagot többször és 200g-nál nem többet ha nagyon vékony vagy mert akkor már szinte fedezted a napi kalóriád 70 %-át. És teljesen mindegy hogy paleó vagy sem ha kalória pluszba kerülsz hizni fogsz az biztos. Bár nem ez volt a kérdés.

2014. aug. 21. 10:45
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a többi választ is. 2 púpozott tk.-nyi kis adagnak számít belőle? Mert általában ennyit szoktam enni, napi kb. 3-4x.

Tökhintó! A dm-ben szoktam venni, én is csak itt találtam megbízhatót. :)

2014. aug. 21. 11:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem akármennyt megehetsz belőle...úgyis megunod, megundorodsz már tőle, ha annyita túlzásba vitted, ami már nem tetszik a szerveztnek.
2014. aug. 21. 13:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem napi 10 deka nem okoz semmi gondot, többet pedig úgyse kívánok... Ennem kell tojást és zöldséget is, a kókuszhoz az íze miatt jön a dió, majd' minden ételemhez extra zsír és máris megvan vagy 1800 kalória... Több nem férne a napomba. Egy tipikus napon néhány dekát eszem kókuszból.

A párom is jól bírja a kókuszt. Sok kókusztejet használ és a maradék kókusz megevésében is segít. Neki a nagyon zsíros ételektől van baja, kókuszt sem enne magában, de csak mert az ebédjében jópár deka van, nem gond neki.

2014. aug. 21. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!