Izmot növelni és felesleget leadni egyszerre lehetséges?
177 cm és 88 kiló vagyok, le szeretnék adni legalább 10 kiló (15-öt szeretnék) felesleget, de ugyanakkor izmot (főleg felsőtesten) is szeretnék növelni a következőképpen:
- Naponta (esetleg kétnaponta) 1 óra futás: ez a része lenne a kardióedzés.
- Futás után 3x3x10 fekvőtámasz (különböző pozíciókban), tricepsz 1x10, hasizom gyakorlat (kb. 5-8 perc), lábra nem fektetnék hangsúlyt az órás futás miatt, gondolom az erősíti. Ezt elnevezném "kondizásnak" (még ha nem is számít egyeseknek annak).
- Étrend: Szénhidrátokat amennyire csak tudom, kerülöm és "kondizás" után fehérjét tervezek inni (30 grammnyi adagot tejjel). Kevesebbet is eszek, - általában a vacsorát elhagyom, néha az ebédet is, uzsonna majdnem minden nap van - mint korábban.
Ha a fentieket hosszú távra (akár több évre) alkalmazom és betartom, akkor várható lesz az, hogy leadom a felesleget és egyre izmosabb is leszek?
Ha ezt teszed akkor pár hónap alatt leadod a felesleget és biztos hogy az izmaid is erősödnek, de az kb kicsit keveseb mint fél év múlva látszik meg jól az emberen (mármint a durva kockás has stb.).
És igen lehet egyszerre. Amugy szépen összeállítottad ezt.:D :)
Én inkább javaslom a Sárga Kapszula elolvasását.
body.builder.hu
Ettől még nem változik a test működése.
Amit leírtam, áll. Zsírból nem lesz izom. Pont.
A profik késői tömegnöveléseinél már nincs akkora tömegnövekedés, pont emiatt. És amennyi zsírt fölszednek, azt mind le kell adni egy versenyre. Ilyen egyszerű, kár csűrni-csavarni. Ha úgy lenne ahogy írod, akkor ki költene húsra meg fehérje kiegekre, ezen még nem gondolkodtál, ha már másképp nem sikerült megérteni?
Akkor elég lenne rizst enni.
Már meg ne sértselek. De ilyen alapvető dolgokon ne vitatkozzunk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!