Nektek hogy néz ki egy napi étrendetek? Többi lent.
" ............zöldségekkel, jóllakásig. "
-ha te jóllakásig eszegetsz,bármiket,akkor az életben le nem fogysz,
bővíteni? hova?? a kcal bevitelre figyelj , és pont ma reggel láttam hogy a paleo gáz mert semmi tejtermék nincs benne, és csak egy hülye divat diéta amivel egyet értek!
Ne egyél "jól lakásig" ez a diéta és a fogyás lényege, illetve sportolj valamit!
Nem értem mit erőltetitek a tejtermékeket, mert abszolút nem létfontosságú, ha az lenne már nem élnék. Soha nem eszem tejtermékeket, nem voltam rá allergiás és nem vagyok paleós sem.
Egyébként ahogy figyeltem ezt a paleót eléggé hasonlít a testépítők szálkásító diétájához, épp ezért nem is csodálkozom hogy fogynak rendesen tőle az emberek. A húsokba, tojásba sok a fehérje ami pont kell egy fogyókúrázónak hogy ne épüljenek le az izmai. Ugyanakkor kevés a CH az étrendben ami gyorsan feltudna szívódni. Ehelyett van a zsír ami nem nyomja fel a vércukor szintet mint a gabonák de mégis a ellátja folyamatosan a szervezetet energiával és lassabban is szívódik fel.
A sok zöldség pedig rendben tartja a gyomrot és méregtelenít. Szerintem a paleó az nullás vércsoportúaknak való, ehhez áll a legközelebb a többiek lehet hogy szenvedni fognak vele :)
Paleóban a húsoké, a zsíroké a zöldségeké meg a tojásé a főszerep. Ezekből annyit ehetsz amennyit csak akarsz, nem is tudnád magad túlenni mert ezekből nem lehet mint egy süteményből. A gyümölcs cukrokat pedig 11 és 15 óra közt kezeli legjobban a szervezet ilyenkor érdemesebb enni ezeket.
Kókuszzsírt is használhatsz például, olívaolajjal is leöntheted a salátát vagy a tojást vagy a húst, kell a zsiradék a szervezetnek.
A vicc az hogy szinte teljesen úgy kajálok mint egy paleós, csak én durum tésztát eszek és t.k. kenyeret pluszba :) Másképp nem tudnék tömeget növelni a kevés szénhidrát miatt ami egy kicsit jellemző a paleóra :)
Rengeteg paleós kaja van a neten mindenki megtalálja számára a megfelelőt, nézegess körbe és legyél kreatív.
Sok sikert.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!