Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Nektek hogy néz ki egy napi...

Nektek hogy néz ki egy napi étrendetek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni a paleot, ebben kérném a segítségeteket. Szóval, reggelire mondjuk gyümölcsöket ennék, mert olyankor az esik jól. Ebédre mondjuk csirkehúst változatosan készítve párolt vagy natúr zöldségekkel, jóllakásig. Vacsira tojást, szintén valamilyen zöldkörettel. Ez így elvben szerintem nem olyan rossz, de nem kevés ez így? A magvak nekem nemigazán tesznek jót, és a nagyon zsíros étekek sem. A nyers olajat nem bírom. Amennyiben szerintetek ez kevés, segítenétek, hogy mivel tudnám bővíteni? :)
2014. júl. 22. 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

" ............zöldségekkel, jóllakásig. "

-ha te jóllakásig eszegetsz,bármiket,akkor az életben le nem fogysz,

2014. júl. 22. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:

bővíteni? hova?? a kcal bevitelre figyelj , és pont ma reggel láttam hogy a paleo gáz mert semmi tejtermék nincs benne, és csak egy hülye divat diéta amivel egyet értek!

Ne egyél "jól lakásig" ez a diéta és a fogyás lényege, illetve sportolj valamit!

2014. júl. 22. 11:06
 3/5 Sün!! válasza:
Fontosak a tejtermékek, esetleg zsírszegényebb fajták, de ne a 0,1%-os tejet igyad, mert az víz. Joghurtból natúrat. Reggelire lehet enni gyümölcsöt vagy valamilyen magvas barnakenyeret, akár egy kis lekvárt is lehet vaj nélkül vagy sovány túróval. Ebédre jó amit írtál, de nem csak csirkehúst érdemes enni, az elég egyhangú lenne. Igazából tényleg szinte bármit lehet enni, csak figyelni kell a kalóriákra, a zsírra, az időpontokra és arra, hogy ne addig zabálj amig jólesik és tele leszel, hanem amennyi még belefér a napi kalóriabevitelbe. És MOZOGNI.
2014. júl. 22. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:
A tejben nincs semmi létfontosságú dolog, nem lesz semmi bajod, ha nem eszed/iszod. Ettől függetlenül én szoktam enni, de nem is paleozok.
2014. júl. 22. 11:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem értem mit erőltetitek a tejtermékeket, mert abszolút nem létfontosságú, ha az lenne már nem élnék. Soha nem eszem tejtermékeket, nem voltam rá allergiás és nem vagyok paleós sem.

Egyébként ahogy figyeltem ezt a paleót eléggé hasonlít a testépítők szálkásító diétájához, épp ezért nem is csodálkozom hogy fogynak rendesen tőle az emberek. A húsokba, tojásba sok a fehérje ami pont kell egy fogyókúrázónak hogy ne épüljenek le az izmai. Ugyanakkor kevés a CH az étrendben ami gyorsan feltudna szívódni. Ehelyett van a zsír ami nem nyomja fel a vércukor szintet mint a gabonák de mégis a ellátja folyamatosan a szervezetet energiával és lassabban is szívódik fel.

A sok zöldség pedig rendben tartja a gyomrot és méregtelenít. Szerintem a paleó az nullás vércsoportúaknak való, ehhez áll a legközelebb a többiek lehet hogy szenvedni fognak vele :)

Paleóban a húsoké, a zsíroké a zöldségeké meg a tojásé a főszerep. Ezekből annyit ehetsz amennyit csak akarsz, nem is tudnád magad túlenni mert ezekből nem lehet mint egy süteményből. A gyümölcs cukrokat pedig 11 és 15 óra közt kezeli legjobban a szervezet ilyenkor érdemesebb enni ezeket.

Kókuszzsírt is használhatsz például, olívaolajjal is leöntheted a salátát vagy a tojást vagy a húst, kell a zsiradék a szervezetnek.

A vicc az hogy szinte teljesen úgy kajálok mint egy paleós, csak én durum tésztát eszek és t.k. kenyeret pluszba :) Másképp nem tudnék tömeget növelni a kevés szénhidrát miatt ami egy kicsit jellemző a paleóra :)

Rengeteg paleós kaja van a neten mindenki megtalálja számára a megfelelőt, nézegess körbe és legyél kreatív.

Sok sikert.!

2014. júl. 22. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!