Napi 5x étkezést, hogy tartsátok be ha suliba vagy melóba jártok? Miből áll az étrendetek?
Reggeli: Bekapsz egy jó reggeltet vagy műzli.
Tízórai: Szendvics az iskolába.
Ebéd: Menza az iskolában.
Uzsona: Szendvics.
Vacsora: Fekvés elött.
Az első figyelembe vette, hogy ez fogyókúrás kérdés volt?
Reggelire jó reggeltet enni nagyon gáz. Több kalória és cukor van benne, mint egy normális szendvicsben. A cukrozott müzli sem jó.
Tízóraira és uzsonnára szendvicset enni fölösleges (ráadásul gondolom itt mindenki zsemlére gondol, ami tilos, hacsak nem teljes kiörl., de az is csak reggelire ajánlott), ha normális reggelizel, ebédelsz, vacsorázol.
Vacsorázni lefekvés előtt szintén nem ajánlott, bár megtudtam dietetikustól és edzőtől, hogy zöldséget lehet enni 1-2 órával lefekvés előtt is. De komplett vacsorát enni lefekvés előtt ... baromság.
Én felkelek reggel 6:30-kor.
Kajálok valami Chirios-t tejjel. azeddig 1
Aztána suliban eszem egy szendvicset. 2
Itthon eszem rendes ebédet. 3
utána 5 körül eszek valami gyümölcsöt, joghurtot,e setleg csokit. 4
aztán vacsorázok. 5
de van hogy még éjfélkor is ott sajtozunk anyuval x'D
Az én napi rutinom (nem feltétlenül diétás, de törekszek rá)
Reggeli (7-8 óra): cini-minis vagy 1 szelet vajas/májkrémes/szalámis/bundás stb. kenyér valamilyen zöldséggel
Tízórai: (10óra): legtöbbször kávé, de lehet gyümölcs vagy joghurt
Ebéd: (12-14): amit éppen főztem (általában csak egyféle, mert nem tudok teljesen megenni egy leves+második menüt)
Uzsonna: (fél15-16): valamilyen gyümölcs vagy joghurt vagy könnyű valami
vacsora (17-18.30): egy darab sajt vagy aktimel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!