Akik 4 hónaposan elkezdték a hozzátáplálást,5 hónaposan hogy néz ki egy napi étrendetek?
Mondjuk ên üvegessel kezdtem, de napirendünk
6:00 szopi
9:00 gyümolcs
11:00 szopi
14:00 fozelèk
16:00szopi
18:00 gyumolcs
22:00szopi alvàshoz
Én is 4 hónaposan keztem a hozzátáplálást, de mellette szoptattam. A délutánit váltottam ki először gabonapéppel majd tejpéppel felváltva, mert estére már kevesebb tej jutott. Kerek 5 hós volt, amikor a tízórait kezdtük, ez mindig gyümölcs és 6 hósan a főzelékek jöttek ebédre. Már nem szoptatok, de reggel-este tápi van és éjjel is, ha kell neki.
Gyümölcsök, amikot már ettünk: alma, banán, őszibarack, meggy, sütőtök (ezt én gyüminek sorolom, mert édeskés). Keverni mindent lehet almával ugye és a meggy-banán nagy kedvenc nálunk. 5 hós kora óta rendszeresen kap háztartási kekszet is a gyümibe.
Zöldségek, krumpli alappal: répa, karalábe, karfiol, spenót, tök, cukkíni, paradicsom, zöldborsó, zöldbab. Ezek közül igazából csak azt keverem, amit ahúslevesből veszek ki neki: krumpli-répa-karalábé.
Csirkehusit, minden főzelékbe és májat heti egyszer 7 hós kora óta kap.
Most vagyunk 7,5 hósak. Darabos dolgokat majd 8 hó környékén, joghurtot 9 hósan szeretnék majd adni neki.
Ha kihagytam valamit, kérdezz nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!