Mennyire "káros" a "kóstolgatás"?
:)
Én már :) lassan 2 hónapja paleozok,és nem is szeretném abbahagyni :) (nem fogyókúra miatt,hanem betegségek miatt...gyulladások,és már belefáradtam a gyógyszerszedésbe,már rengeteget javult,tudok éjszaka aludni,nem fájnak a kezeim)
Szóval a férjem,és a fiam előszeretettel rendelnek olyan ételeket,ami nem paleo...de úgy nem tudok főzni,hogy ne kóstoljam meg...pl. mennyire sós,íze stb.
Próbálom minimalizálni,de sokszor legszívesebben elmenekülnék,mert nehéz kóstolni,nézni,látni,hogy egykor amiket szerettem,és ott van előttem,és nem ehetem . ..és a dilemma,hogy most számomra "káros" dolgokat kóstolgatok. :D
na nekem is ez a gondom
fogyózok, de ha a páromnak főzök nem lehet, hogy ne kóstoljam meg, hogy kell e még bele valami vagy ilyesmi
hát ez szerintem annak aki főz, annak elkerülhetetlen :S
De mondjuk csak nem ezen múlik a diéta sikere
Hát ha komolyan beteg vagy, akkor nem tesz jót a kóstolgatás sem. Ha csak mérsékelten, akkor elmegy, de a fenének lenne kedve glutént, vagy tejterméket eszegetni, ha egyszer nem muszáj. Én nem lennék hajlandó rá, de mi a párommal külön főzünk, így nincs ilyen probléma.
Amúgy a sózást ők is meg tudják oldani utólag, ha nem elég sós nekik, nem? A többi meg nem megy már rutinból?
Én ha nagy ritkán főzök a páromnak (nem paleo kaját), akkor vele kóstoltatom meg, hogy jó lesz-e úgy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!