Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Mennyire "káros" a "kóstolgatás"?

Mennyire "káros" a "kóstolgatás"?

Figyelt kérdés

:)

Én már :) lassan 2 hónapja paleozok,és nem is szeretném abbahagyni :) (nem fogyókúra miatt,hanem betegségek miatt...gyulladások,és már belefáradtam a gyógyszerszedésbe,már rengeteget javult,tudok éjszaka aludni,nem fájnak a kezeim)

Szóval a férjem,és a fiam előszeretettel rendelnek olyan ételeket,ami nem paleo...de úgy nem tudok főzni,hogy ne kóstoljam meg...pl. mennyire sós,íze stb.

Próbálom minimalizálni,de sokszor legszívesebben elmenekülnék,mert nehéz kóstolni,nézni,látni,hogy egykor amiket szerettem,és ott van előttem,és nem ehetem . ..és a dilemma,hogy most számomra "káros" dolgokat kóstolgatok. :D

2014. jún. 28. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:
ha tényleg csak kóstolgatod, nem gáz szerintem
2014. jún. 28. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Uralkodj magadon. Egy idő után már nem fog hiányozni.
2014. jún. 28. 11:50
 3/5 anonim ***** válasza:

na nekem is ez a gondom

fogyózok, de ha a páromnak főzök nem lehet, hogy ne kóstoljam meg, hogy kell e még bele valami vagy ilyesmi

hát ez szerintem annak aki főz, annak elkerülhetetlen :S

De mondjuk csak nem ezen múlik a diéta sikere

2014. jún. 28. 19:47
 4/5 Julie S ***** válasza:

Hát ha komolyan beteg vagy, akkor nem tesz jót a kóstolgatás sem. Ha csak mérsékelten, akkor elmegy, de a fenének lenne kedve glutént, vagy tejterméket eszegetni, ha egyszer nem muszáj. Én nem lennék hajlandó rá, de mi a párommal külön főzünk, így nincs ilyen probléma.

Amúgy a sózást ők is meg tudják oldani utólag, ha nem elég sós nekik, nem? A többi meg nem megy már rutinból?

Én ha nagy ritkán főzök a páromnak (nem paleo kaját), akkor vele kóstoltatom meg, hogy jó lesz-e úgy neki.

2014. jún. 29. 00:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet,hogy főzzenek maguknak ;) ...sajnos nem megoldhat :( ...igyekszek olyat főzni,ami paleós (és ők is megeszik) pl. a leveseket,már mindig az én irányelveim szerint készítem,és megeszik :) ...próbálom majd a legminimálisabbra csökkenteni a kóstolást :) Köszönöm a válaszaitokat!
2014. jún. 29. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!