Szabad -e szedni tablettát 14 évesen? Káros hatása van-e?
A tabletta baromság, főleg, hogy azt sem tudjuk miről beszélsz.
"Az eredmény : kb egy év alatt majd nem teljesen kihullott az összes hajam, többször elájultam mert volt hogy napokig nem ettem, inni ittam de azt is nagyon minimálisan. "
Te meg ezt nem a tablettának, hanem a napokig nem evésnek, ivásnak köszönhetted. Ettől függetlenül nem védem a tablettát.
1. idióta futkosás helyett válassz normális edzést.
2. ha fogyni akarsz, egyél is úgy, normálisan és ne sz.arul (mert most nem eszel jó, ezt ismeretlenként előre megmondom, de segíthetünk min változtass)
3. szóval tabletta. na most fogyasztó tabletta eleve nincs.
Olyan készítmények vannak amikkel elérhető tömegvesztés. Mert mondjuk elveszik az étvágyadat - de az étvágy csökkentése eleve baromság.
Olyan is van, ami annyira mérgező, hogy fogysz tőle mintha beteg lennél.
Tehát elérhető testtömeg csökkenés különböző szerekkel, de te elvileg valamiféle jó alakra vágysz, vagy ha majd értelmesen gondolkodó nő leszel (igen, ilyen LÉTEZIK nem csak legenda) akkor majd célod lesz egy egészséges, jó test.
Na most ehhez a testhez igazi edzés kell és megfelelő étkezés, nem pedig heti 6 futkosás és valami olyan félreevés, amitől már 14 évesen háj van rajtad.
Haahhaa.. na ez van ha valaki eszeveszettül mondja a magáét.. :D
Kicsifiú, én megmozgatnálak úgy hogy nem lenne szükséged semmi szintetikus sz*rra.
A nemed lényegtelen igazából.
Fiúknak is normálisan kell enniük, borzasztó ami ma van, hogy a kölykök elé lökik a sok ócska búzát, cukrot, tejtermékeket, és még a sportoló gyerekek is zsírosak.
Meg sokan ki sem látnak a betegségekből (cukorbetegség, vastagbél gyulladás, figyelemzavar, hiperaktivitás, allergiák).
Tönkretesszük a gyerekeket.. és ez egy olyan érzéketlen vadállatnak mint én feltűnik, a társadalom nagy része viszont alszik.. mi van az emberekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!