Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kijelentette, hogy szerinte a szex gumival sz. R, én viszont nem szeretnék fog. Tablettát szedni 18 évesen!?
*patthelyzet
Mondd el neki, hogy te viszont nem szedhetsz hormonális készítményt a szervezeted miatt. Ha nem juttok dűlőre, akkor nem illetek össze, és inkább keress mást.
Én nő vagyok, de én még talán jobban utálom a gumit, mint a pasik. Fogamzásgátlót szedtem régen, de az életbe nem szednék többet! Megszakítással védekezünk, de azért ez nem egy jó megoldás.
Nem tudom mi az a padhelyzet... patthelyzet lesz az inkább.
Egyrészt az padhelyzet, másrészt, ha a hormonháztartásod labilis 18 évesen akkor nőgyógyász, és lehet hogy pont Ő javasolja, hogy szedd valamelyik általa meghatározott fog.gátlót, pont azért hogy beszabályozzátok a ciklusodat, meg a hormonháztartásodat.
Gumiban egyébként a pasik 80-90%-nak sz@r. Legalább ennyi számolt be az élvezet jelentős csökkenéséről a gumis és nem gumis szex közt. Persze ez nem mentség neki, de ha ez egy tartós kapcsolat, akkor utánajárhattok, hogy milyen más fogamzásgátlási módszerek vannak. Pharmatex megszakítással pl. nem annyira gázos, bár arra lehetsz allergiás. Kicsípheti bármelyikőtöket, stb stb.
Én a helyedben, ha tényleg nem állt be a hormonrendszered, felkeresnék egy orvost.
Én meg férfiként azt mondom, hogy főleg egy friss kapcsolatban, főleg fiatalon felelőtlenség gumi nélkül. Egyrészt ugye a szervezetet megviseli a tabletta, másrészt meg a gimi legalább az esetleges betegségek ellen is véd.
#1: megszakítás? Adj jó ötleteket, hadd legyen még több "lehetek terhes?" kérdés!
"Jól érzem, hogy padhelyzet?"
Ha padon ülve került elő a téma, akkor igen.
Ha nem akarsz tablettát szedni, ne szedj; ha nem akar gumiban szexelni, akkor ne tegye. Viszont védekezés nélkül semmiképpen se csináljátok (hacsak nem akartok gyereket). Erre pedig a gumi lenne a legjobb, mert a fertőzésektől is véd.
Itt olvashatsz a fogamzásgátlási módszerekről: [link]
a gumi minden férfinak jó. csak önző köcsögöknek nem.
30+F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!