Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kijelentette, hogy szerinte a szex gumival sz. R, én viszont nem szeretnék fog. Tablettát szedni 18 évesen!?
Hát, ha ő gumival semmiképp, te meg nem szedhetsz gyógyszert... akkor igazából nem sok lehetőség maradt, de van... a Pharmatex nem biztonságos, max megszakítással kombinálva.
Kompromisszumos lehetőségek:
1. Hüvelygyűrű... bár alacsony hormontartalmú, de azért van benne... kérdés, ennyi belefér-e nálad? Ezt nőgyógyásszal kellene egyeztetni.
2. Vannak hormonmentes spirálok... Igazából olyanoknak ajánlják, akik már szültek, de ez a felhelyezés miatt többnyire. Szintén nőgyógyásztól érdemes rákérdezni.
3. Abszolút hormonmentes... a hátránya, hogy egyszerre kifizetni elég húzós az ára... de ha kiszámolod, egy év alatt mennyit költenél gumira, vagy tabira, úgy meg már talán olcsóbb is azoknál:
Bocsánat az elírásért...
Voltam nőgyógyásznál, aki azt mondta, hogy mivel nem rendszeresen vannak gondok a ciklusommal és mert anyának is hasonló problémái voltak, (tehát lehet örökletes háttere) nem akar gyógyszerrel kezelni mert felesleges. De nem javasolja a fogamzásgátló tablettát, nehogy a későbbiekben gondot okozzon.
Nem igazán bízom a megszakításosban. Ami zavar kicsit, hogy meg sem próbáltuk még együtt de ő már kijelentette hogy szar. Megértem, csak kicsit a lelkemre vettem a dolgot még ha tudom, hogy butaság is.
Nem értem az olyan férfiakat akik ilyenre kényszerítik a barátnőjüket... Én egyenesen megtiltanám annak akit szeretek, h ilyet szedjen. A hormonokkal játszadozni nagyon nem egészséges.. Bár gyanítom, h inkább a tájékozatlanságból ered, h ilyet kér tőled, mert fogalma nincs h mennyire ártalmas dolgok ezek.
Azért, mert kényelmesebb és jobb a szex a nő tegye tönkre magát? Ez baromi önző dolog szerintem...
Megoldást nem tudok neked mondani. Talán elmagyarázhatod neki, h nem akarod ilyen sz*rokkal tönkretenni magad. Ha megérti jó, ha nem akkor viszlát.
Pasi vagyok, és igen: szar gumiban csinálni. Csakhogy milliószor jobb gumiban, mint sehogy sem. Amikor a párom fogamzásgátlót szedett, az az ő döntése volt. Amikor úgy gondolta, abbahagyja, az is az ő döntése volt, és semmit sem szóltam ellene.
Igen, tudtok kompromisszumot kötni: óvszer. Szerintem ez a kellő kompromisszum, mert biztonságos és nem bolygatja a hormonháztartásod. Cserébe neki kicsit rosszabb. Kibírja, mint ahogy a többi óvszerrel védekező pasi is.
Megértem ha neki gumival nem olyan jó. Valószínűleg ebből kifolyólag lehet hogy nekem sem lesz a lehető legeslegjobb, de amíg nem a gyerekvállalás a cél, nem szeretnék bajt, ezt pedig meg kell oldani valahogy. Nem azt mondta, hogy nem képes úgy, csak hogy nem igazán szereti.
Az lesz a legjobb ha megpróbálom megbeszélni vele még egyszer.
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!