Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kijelentette, hogy szerinte a szex gumival sz. R, én viszont nem szeretnék fog. Tablettát szedni 18 évesen!?
Én férfi vagyok és fel vagyok háborodva azon, amit a barátod csinál: baromi önző dolog.
Igen, jobb óvszer nélkül, de azért nem olyan őrült módon szar óvszerben! Főleg, ha szeret téged és nem csak megdugni akar.
Ne szedj gyógyszert szerintem.
A megszakításos nem megbízható!
Akkor marad az orális és manuális megoldás...
És tényleg patthelyzetnek mondják. :)
Patthelyzet. Tényleg megjegyzem. :)
Megpróbálom megbeszélni vele, aztán meglátjuk mire jutunk.
Nem szeretném a gyógyszert, sem azt hogy ne védekezzünk sehogyan sem. Meg kell találnunk az aranyközéputat, remélem sikerül...
Elég önző dolog egy ilyen kijelentés.
Azt még csak-csak elhiszem, hogy neki rosszabb gumiban (bár párom szerint csak a tudat más, nem az érzés...), de hogy kifejezetten "szar", az kicsit érdekes.
Szerintem a gumis szex azért fényévekkel jobb, mint a nuku szex...
Egy friss kapcsolatban igazán erőt vehetne magán, és legalább egy ideig felvehetné az óvszert, ugyanis neki nem származik belőle hátránya, míg neked a tabitól lehet gondod.
Később pedig, ha tényleg tartós a kapcsolat, akkor lehet gondolkodni kompromisszumos megoldáson. (pesszárium/lea, spermicid + megszakítás stb.).
De egy ideig igen is a gumi lenne a legjobb.
Ha ennyire durván elutasítja a dolgot, akkor azért én elgodolkodnék, hogy van-e értelme egy ilyen kapcsolatnak.
Beszéltünk róla azóta... Azt mondta hogy megpróbáljuk gumival, és meglátjuk mi lesz. Ha nem megy akkor kitalálunk valamit. Azt azért nem szeretné ha bajom esne. :) Ez mondjuk egy jó pont. :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!