Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Párom kijelentette, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom kijelentette, hogy szerinte a szex gumival sz. R, én viszont nem szeretnék fog. Tablettát szedni 18 évesen!?

Figyelt kérdés
Friss a kapcsolatunk, még csak nem is voltunk úgy együtt, de felmerült a dolog egy beszélgetésben. Ő pedig határozottan kijelentette hogy gumival nem szereti, nem is nagyon akarja úgy... Nekem labilis a hormonháztartásom, és kifejezetten ellene vagyok az ilyen gyógyszereknek. A védekezés nélküli aktusba meg nem vagyok hajlandó belemenni. Jól érzem, hogy padhelyzet? Hogy köthetnénk kompromisszumot?
2014. jan. 29. 15:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
84%

Én férfi vagyok és fel vagyok háborodva azon, amit a barátod csinál: baromi önző dolog.

Igen, jobb óvszer nélkül, de azért nem olyan őrült módon szar óvszerben! Főleg, ha szeret téged és nem csak megdugni akar.

Ne szedj gyógyszert szerintem.

A megszakításos nem megbízható!

Akkor marad az orális és manuális megoldás...

És tényleg patthelyzetnek mondják. :)

2014. jan. 29. 16:35
 22/29 anonim ***** válasza:
Azért ne feledd... a gumi sem 100%-os ! valójában ha rendeszeresen szexeltek, előbb útobb vagy elszakad, vagy lecsúszik... és akkor majd mehet a para.. És ha bekapod a legyet, az már nem patthelyzet.. szerintem ha valakivel orgazmusunk van rendszeresen egymás nemiszervében, akkor előre letisztázzuk, hogy mi lesz akkor ha..
2014. jan. 29. 17:58
 23/29 A kérdező kommentje:

Patthelyzet. Tényleg megjegyzem. :)

Megpróbálom megbeszélni vele, aztán meglátjuk mire jutunk.

Nem szeretném a gyógyszert, sem azt hogy ne védekezzünk sehogyan sem. Meg kell találnunk az aranyközéputat, remélem sikerül...

2014. jan. 29. 18:05
 24/29 A kérdező kommentje:
Nem feledem, és pontosan tudom hogy nem 100%. Balesetek mindig történhetnek. Ha meg tényleg baj történne akkor nincs mese, vállalok egy 72 órás tabi. Egyszer csak ki tudom heverni. Ha pedig teherbe esek, akkor hajlandó vagyok vállalni a tetteim következményeit!
2014. jan. 29. 18:10
 25/29 anonim ***** válasza:
19 es itt nem csak te vagy tuskó, menj vissza az erdőbe a társaidhoz.
2014. jan. 29. 18:26
 26/29 anonim ***** válasza:

Elég önző dolog egy ilyen kijelentés.

Azt még csak-csak elhiszem, hogy neki rosszabb gumiban (bár párom szerint csak a tudat más, nem az érzés...), de hogy kifejezetten "szar", az kicsit érdekes.

Szerintem a gumis szex azért fényévekkel jobb, mint a nuku szex...

Egy friss kapcsolatban igazán erőt vehetne magán, és legalább egy ideig felvehetné az óvszert, ugyanis neki nem származik belőle hátránya, míg neked a tabitól lehet gondod.

Később pedig, ha tényleg tartós a kapcsolat, akkor lehet gondolkodni kompromisszumos megoldáson. (pesszárium/lea, spermicid + megszakítás stb.).

De egy ideig igen is a gumi lenne a legjobb.

Ha ennyire durván elutasítja a dolgot, akkor azért én elgodolkodnék, hogy van-e értelme egy ilyen kapcsolatnak.

2014. febr. 4. 10:19
 27/29 A kérdező kommentje:

Beszéltünk róla azóta... Azt mondta hogy megpróbáljuk gumival, és meglátjuk mi lesz. Ha nem megy akkor kitalálunk valamit. Azt azért nem szeretné ha bajom esne. :) Ez mondjuk egy jó pont. :)

Köszönöm a válaszokat!

2014. febr. 4. 22:54
 28/29 anonim ***** válasza:
hatásos tablettát ajánlanám mert ha rosz a gumi es besikerül 3 honapos korig lehet elvetetni de ha ezt egy bizonyos szervezet megtudja és azok szolnak és anak ellentétére elveteted ak lecsuknak emberölésért
2014. febr. 7. 15:38
 29/29 anonim ***** válasza:
jajj de okoss ez az utollso. Meg millyen jo a helyesirasa....
2014. febr. 7. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!