Hasmenés normális az életmódváltás után közvetlenül?
2-3 hete étkezem nem szigorúan,de többnyire követve a paleolit módszert. Glutént és tejet semmilyen formában nem fogyasztok,mivel laktóz intoleranciám,illetve ekcémám van.
Kb 1-2 hétig végig hasmenésem volt (bocsánat a részletezésért) ,de nem a brutálabb fajtából,csak többször mentem wcre,és a produktum állaga nem volt éppen szilárd,hogy úgy fogalmazzak:D Most 2 napja elmult,maradt a napi 2 wc,de normális.
Ez a kaja miatt volt?Vagy egyéb oka van?
A lenmag és a kókuszreszelék (meg a többi) nem okoz autoimmun gyulladást.
Igen ezt ajánlják emésztőrendszeri gyulladásos betegeknek, de még jobb lenne ha berögzülne hogy a táplálkozás =/= kenyérevés.
Az ételek: hús, zsír, zöldség, gomba, gyümölcs, olajos magok.
Krónikus betegeknek szigorú paleó, ketogén paleó, leginkább szigorú húsevés kell, természetesen nem maglisztes sütik és kenyerek, de erre az emberekben kellene igénynek lennie, elvben a maglisztes kenyerek 'beleférnek'.
Hát kinek, nekem biztosan, egy betegnek nem biztos hogy azzal kell nyitnia, de a paleó nem is magkenyérevésről szól.
8 hónapja.. azért az nem most volt. De jó lenne tudni, hogy miért voltál tükrözésen?
Glutén-tejmentes táplálkozás nagyon jó arra, hogy ne legyél puffadt, jobb legyen a közérzeted, sok mindenen segít.
A tévhittel ellentétben pedig az általam felsorolt betegségeket nem gyógyítja...
Jaj neeem :D Nem tükrözés! Amit én mondtam az olyan, hogy 'produkálsz', és mintát vesznek belőle egy kis tégelybe, azt pedig a laborban megvizsgálják. 0% fájdalom.
Nem is kell még ennyi miatt, ez bárkivel előfordulhat, csak ha többször is jelentkezik ilyen.
A tükrözést nem kell bemutatni, nem valami kellemes, bár nekem nagy a szám.. nálam altatásban végezték :P
Rosszkislány, a gyulladásos betegségeket nem gyógyítják, hanem gyógyulnak kiváltó ok, autoimmun folyamatok nélkül.
Persze ez nehéz, mert hiába eszel tej-gluténmentesen és gyógyulnál meg, ha az autoimmun betegséget a gyerekkorban belőtt 'védőoltások' adjuvánsai okozzák..
Én már elég régóta nem engedem magam belövetni. Tapasztaltam, többet árt, mint használ.
Autoimmun betegeknél pedig külön figyelmet fordítanak erre... szerintem sem véletlenül.
Dr. MinnieRizs
Még mindig nem tudni mi a kiváltó ok.. Elképzelhető minden, és semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!