Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Milyen olcsón lehet kihozni...

Milyen olcsón lehet kihozni egy "normális" teljes napi menüt a paleo étrendben? Konkrét összeget kérek!

Figyelt kérdés
Ugye nem állítja senki, hogy ugyanannyiból tudok paleo módon táplálkozni, mint az olcsó zsömle--rizs--krumpli alapú kajálásból? (Évek óta a pénz tart vissza a paleózástól.)

#diéta #étrend #paleolit #napi összeg
2014. ápr. 17. 22:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Többen írtuk, hogy napi ezer forint. Nálam ez az átlag, hedonistán, de odafigyelve a pénzre is. De ha ketogénezek, jelentősen olcsóbb, mert elmarad az édesség nagy része és még több, a kalóriatartalmához képest olcsó zsírt eszem, mint máskor :D
2014. ápr. 27. 17:38
 12/16 A kérdező kommentje:

Kedves Hedonista Vega-Paleós Leányzó! :)

Már megbocsáss, de "fényevést" én napi 200Ft-ból is ki tudok hozni, ahol nem szempont a jóllakás :)

(Aztán semmi sértődés, én így tudom röviden, tömören megfogalmazni annak a lényegét, amit gondolok a válaszokról. Jelen pillanatban még nem érzem magam elég erősnek, hogy rendesen kifejtve viszontválaszoljam a válaszokat, legalábbis nagy részüket. Ugyanis nem stimmelnek, de ezt majd később:) )

2014. ápr. 27. 17:50
 13/16 anonim ***** válasza:
én napi 600-1000 forintból jól lakom, nem éhezem és férfi vagyok
2014. ápr. 29. 19:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem tehetek róla, ha neked napi 5 ezer kalória kell. Légy egy kicsit önálló, szorozd fel, egészítsd ki. Amit mi páran írtunk, az azért ad némi támpontot, van, aki támpont nélkül belefog és összehozza.

Napi 2000-2200 kalória fogyasztása NEM fényevés. S nem tehetek róla, hogy nekem ennyi elég, még csak nem is fogyok vele, pedig rámférne.

Amúgy se vega, se paleós nem vagyok, írtam már. Csak közel állok mindkettőhöz.

2014. ápr. 29. 19:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekünk kéne tudni, hogy pl. halból, húsból neked mennyi a napi adagod? A mennyiség befolyásolja az árat, tehát senkitől ne várj konkrét összeget.

Én éhezés nélkül kijövök napi 500-600 Ft-ból. Mindig tele a pocakom.

2014. máj. 8. 12:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Elemezzük a mondatot: K o n k r é t ö s s z e g"

Kedves kérdező, te mekkora egy cinikus bunkó vagy. Szerintem a válaszolók elég konkrét válaszokat adtak.

Próbáld ki, aztán meglátod. Mindenki más, más igényekkel, ízléssel, beszerző helyekkel.

Téged nem a "pénz tart vissza a paleózástól", hanem az, hogy várod, hogy a szádba repüljön a sült galamb.

Nem fog.

Pláne nem paleósan elkészítve.

2014. szept. 8. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!