Segítség! Kalóriaszámlálással szeretnék fogyni 5-6 kilót, de már nem tudom mi lenne a normális? Kérlek olvasd végig!
1300 kalóriát írtam elő magamnak, kb 100-120 g fehérje, 80-100 g CH tartalommal. Amikor elkezdem a napot minden rendben, meg még ebédnél is pontosan kimérem az adagot, de este még ha nem is vagyok igazán éhes a szemem meg az agyam mintha többet kívánna, és nem bírom tartani a limitet, illetve iszonyú bűntudatom lesz :( Mozogni csak heti 2-3x 45 percet tudok, a következő hónapban 3 nagy vizsgám lesz, de nem bírok rendesen koncentrálni, állandóan a kajákon jár az eszem :( Tavaly már fogytam 7 kilót nyáron ezzel a módszerrel, igaz akkor sokat tudtam mozogni és nem voltak vizsgák. A mai kajám:
R: 2 paleo diós muffin, 1 natúr joghurt, 1 kávé pici tejjel (joghurt helyett vagy egy almát vagy fél banánt szoktam enni)
E: 200 g cottage cheese, 150 g prágai sonka, uborka, paprika, paradicsom (de általában meleget eszek, husit párolt zöldségekkel) Még egy kávé.
V: 50 g csirkemellsonka, 250 g túró, 200 g natúr joghurt, 1 adag fehérjepor (mert nagyon kívántam még valami édeset ezért kevertem össze fehérjeport joghurttal, gyakran eszek túrót vacsorára, vagy ha marad husi ebédről azt, vagy omlettet)
Mit csináljak, hogy jobban tudjak a tanulásra koncentrálni és ne járjon az agyam folyamatosan az evésen? :S :( Bármilyen segítséget, hozzászólást, tapasztalatot, tanácsot szívesen fogadok! (162/57L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!