Szerintetek ez normális méret? Vagy tudnék még fogyni? (többi lent)
173 cm-hez az 52 kg az idealis, de ha elol deszka, hatul lec akarsz lenni, akkor nem fogsz sok fiunak tetszeni, es nagyon vekony leszel. En 14 eves vagyok, 160 cm, 46 kg. Egyszer lefogytam 40 kg-re, de nagyon szarul neztem ki. Teljesen lapos lettem. De most hogy visszahiztam sokkal jobb, mert nem is vagyok kover, rajottem.
Tehat ne fogyj le, ez egy jotanacs! :)
Ez a hölgy itt 173 cm és 45 kiló, de már így is borzasztóan sovány, csúnya: [link]
Komolyan még ennél 5 kilóval kevesebb akarsz lenni? Talán a csontváz szépségversenyre készülsz?
173-hoz az 52, mint ideális súly? Az inkább a 160-hoz!
173-hoz valahol 55 és 69 lenne ideális.
Lefogyhatsz-e 40-re? Ha az a szíved vágya... De javaslom, hogy ebben az esetben a hétvégi shopping-túra helyett inkább látogassatok el a helyi temetkezési vállalkozóhoz és válasszátok ki a koporsódat, mert hamarosan úgyis szükségetek lesz rá!
Csatlakozom.
Zsír már fix, hogy nincs rajtad, így ha tovább fogysz már csak az izmodból veszíthetsz, amiből nyilván már most se sok van rajtad. Ilyen paraméterekkel ugyanis képtelenség.
Márpedig ha így van, hibába tesznek össze egy kisebb, ugyanilyen súlyú lánnyal, egy ütéssel lever téged, mivel neki jobb az izom-zsír aránya.
Te csak egy magas fogpiszkáló leszel, akire elég ráfújni.
Ha már sportolsz, igazán tudhatnád, hogy ugyanolyan térfogatú izom, sokkal többet nyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!