Húsok mellé milyen köreteket esztek?
Ha lehet,akkor részletesen írjátok...ne csak az,hogy sült zöldség,hanem pl. répa,cékla sütőzacskóban sütve :)
Hétfőn kezdem a paleo-t... írom az étrendem :) Kicsit még nehézkes :) ...de lelkes vagyok!
- S.répa/f.répa/zeller (külön vagy vegyesen) vékony csíkokra vágva, enyhén megsózva, kókuszolajban ropogósra sütve.
- Összedarabolt póréhagyma, cukkini, s.répa wokban megpirítva, különbözőképpen fűszerezve - kedvemtől függően.
- Spenót serpenyőben "megfonnyasztva" fokhagymával, sóval, borssal.
- Currys padlizsáncsíkok serpenyőben pirítva.
- Párolt alma.
- Pirított káposzta.
- Zellerszár csak úgy magában,
- vagy jégsaláta,
- vagy savanyúságok.
Ezekkel nem kell dolgozni. :)
Igazából mindig megnézem, mi van épp itthon és abból dobok össze spontán valamit. Sokszor wokban együtt sütöm a húst a zöldségekkel (vagyis előbb a húst utána jönnek mellé a zöldségek) és úgy nem kell külön köretet készíteni.
De előfordult már többször is, hogy alig volt itthon már valami zöldség, vagy szimplán lusta voltam, akkor a sült hús mellé elrágcsáltam egy-két savanyúbb almát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!