Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Milyen időközönként esztek...

Milyen időközönként esztek paleo sütit?

Figyelt kérdés

Én a paleo sütibe csak 1 tojást, kis szódabikarbónát, reszelt almát, mákot és kókuszreszeléket, vagy kakaóport és darált diót teszek. Kisebb formába szoktam tenni

[link]

kb ilyenbe, 13centiméteres lehet. Mostanában naponta eszek sajnos, annyira megkívántam így ünnepek alkalmával. Ártok ezzel? Ti milyen édességet esztek ünnepekkor?

2013. márc. 30. 17:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha a sütőtök souffle, ami inkább krémre emlékeztetett, is számít, akkor mostanában hetente :D Finomak nagyon. Ma kókuszos-fahéjas-almás-mazsolás-aszaltmeggyes sütit ettem, sajna a lecsó után nem olyan sokkal, pedig nekem nem olyan nagy a gyomrom, mint amilyen finom a süti. Ritkán eszem magam ilyen tele :( Még jó, hogy van párom, aki segít a sütievésben :)

Azt sajnos nem tudom, ártasz-e vele, én nem gondolnám. Valamit enni kell és a hedonizmus is fontos. Persze fontos a mérték, elvégre maradnia kell helynek más ételek számára, s ugye, a paleo sütik hajlamosak zsírosak lenni. A szénhidrát miatt annyira nem aggódnék, 1-2 sütiben nincs olyan rengeteg, bár ez persze alapanyagfüggő. Habár annak megítélése pedig emberfüggő, hogy mennyire félünk a zsírtól és a szénhidráttól.

2013. márc. 30. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
32%

nincs paleo süti, sem paleo leves, sem paleo recept..

a paleo őseink azt ettek amit találtak, vagy ha szembejött egy másik ember..és nem tudott elfutni.nem volt teszko, nem volt edény, még talán tűz sem sűrűn..nem volt semmi, csak amit a természet adott..a többi már csak vakítás..

2013. ápr. 1. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a paleo süti? Talán húsból és zöldségekből készül? Kb olyan, mint a fából vaskarika:)))
2013. ápr. 1. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:
a szuflé nagyon finom, csak tojás, gyümölcsök, meg amit épp szeretnél bele, nyamii :)
2013. ápr. 1. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:
#4: Én sütőtökből csináltam soufflét :D Az gyümölcs, de szénhidrátban hasonlóan gazdag és édes :) Finom volt :)
2013. ápr. 1. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ártasz, ezek egészséges alapanyagok. Én fogyni akarok, úgyhogy nagyon ritkán eszem ilyesmit, meg tinédzserként a bőrömnek se tesz jót a sok olajos mag, de amikor naponta ettem, akkor se lett tőle semmi bajom.
2013. ápr. 14. 11:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Kár lepontozni azokat, akik azt írták, hogy paleo süti nem létezik.
2013. ápr. 14. 13:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg utána kéne nézni a paleonak, mielőtt leírjátok, hogy nincs paleo süti. Nem az étrend nevéből kéne rögtön levonni a következtetéseket...
2013. ápr. 15. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!