Milyen időközönként esztek paleo sütit?
Én a paleo sütibe csak 1 tojást, kis szódabikarbónát, reszelt almát, mákot és kókuszreszeléket, vagy kakaóport és darált diót teszek. Kisebb formába szoktam tenni
kb ilyenbe, 13centiméteres lehet. Mostanában naponta eszek sajnos, annyira megkívántam így ünnepek alkalmával. Ártok ezzel? Ti milyen édességet esztek ünnepekkor?
Ha a sütőtök souffle, ami inkább krémre emlékeztetett, is számít, akkor mostanában hetente :D Finomak nagyon. Ma kókuszos-fahéjas-almás-mazsolás-aszaltmeggyes sütit ettem, sajna a lecsó után nem olyan sokkal, pedig nekem nem olyan nagy a gyomrom, mint amilyen finom a süti. Ritkán eszem magam ilyen tele :( Még jó, hogy van párom, aki segít a sütievésben :)
Azt sajnos nem tudom, ártasz-e vele, én nem gondolnám. Valamit enni kell és a hedonizmus is fontos. Persze fontos a mérték, elvégre maradnia kell helynek más ételek számára, s ugye, a paleo sütik hajlamosak zsírosak lenni. A szénhidrát miatt annyira nem aggódnék, 1-2 sütiben nincs olyan rengeteg, bár ez persze alapanyagfüggő. Habár annak megítélése pedig emberfüggő, hogy mennyire félünk a zsírtól és a szénhidráttól.
nincs paleo süti, sem paleo leves, sem paleo recept..
a paleo őseink azt ettek amit találtak, vagy ha szembejött egy másik ember..és nem tudott elfutni.nem volt teszko, nem volt edény, még talán tűz sem sűrűn..nem volt semmi, csak amit a természet adott..a többi már csak vakítás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!