Milyen időközönként és mennyit esztek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok hízni kb 46 kg vagyok 166 cm és napi 3szor eszek, ez nagyon kevés?:S SEGÍTSÉG:)
14/L.
2010. jan. 1. 22:38
1/4 anonim válasza:
én napi 5-6szor, kb 2-3 óránként, és mindig komplett étkezést (fehérje + ch is van benne)
2/4 anonim válasza:
Nekem fölborult a bioritmusom és mostanság du 2kor kelek,és olyan hajnali 3kor fekszek:/pl. most azthittem h 7 óra erre van fél 11:/
olyan 3kor eszek "reggelit"(2 tojás),és pl. most ettem "vacsit"(szendvics)--->és nem vok olyan éhes mostanság:/
és gogytam 1 kilót és 20 dekát°-°
3/4 anonim válasza:
Én sajnos napi 1X eszek, reggeltől estig.
4/4 anonim válasza:
Most akkor mi a kérdésed??? hogy mi mennyit eszünk vagy hogy hogy tudnál hízni? na mind1.
1. kérdésre: napi5-6 szor eszem de ebből csak 3 normális étkezés a többi pl 1 alma.
2. kérdésre: attól függ hogy mennyit eszel egyszerre, de napi 4-5ször lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!