Honnan érdemes savanyúságot venni?
Figyelt kérdés
Végigjártam a környék összes piacát, de minden uborkáról-kisdinnyéről-cékláról kiderült, hogy cukros-nátriumnemtudommilyen tartósítószeres lében úszik. Hol lehet olyat beszerezni, amiben csak a zöldség, ecet és só van?2014. jan. 28. 16:15
1/3 anonim válasza:
Megcsinálod otthon. A savanyúságot ugyanis normális esetben cukorral is "fűszerezik".
2/3 anonim válasza:
Nagyi kamrájából :)
Egyébként tényleg nem nagy dolog otthon elkészíteni, mi csináltunk régebben, kígyóubi, hagyma, paprika, esetleg szálas kápival lehet dúsítani, stb... sokkal finomabb.
3/3 anonim válasza:
Savanyúságok közül gyakorlatilag csak uborkát és almapaprikát tudsz cukormenteset venni, de azoknál is figyelni kell, mert márkája válogatja. Gondolom édesítőszereset se akarsz enni a rákkeltősége miatt. Sajnos nekem is le kellett mondanom ezekről, úgyhogy maradt a sós lében úszó uborka (Salzgurken). Horror, hogy mit rá nem erőltetnek a lakosságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!