Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Csirkemellet hogy érdemes...

Csirkemellet hogy érdemes elkészíteni paleo étkezésben? Csirkecomb, tarja, hal simán mehet még?

Figyelt kérdés

Kicsit finnyás vagyok a húsokat illetően, csak azt eszem meg, amit felsoroltam. Hogyan érdemes őket elkészíteni, milyen zsíron? Sima étkezési sertészsír? De nem fura az pl. csirkéhez?

Szimpatizálok a paleo étrenddel, de ezeket nem tudom.

Olvastam azt is, hogy reggelire nagyon ideális a tojásrántotta szalonnával, zöldséggel. Nos, én imádom a tojást, a zöldségeket, de a szalonnát nem bírom megenni, azt mivel lehetne helyettesíteni, hogy legyen egy jó reggelim?


2013. máj. 22. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Én a csirkecombot sütőben szoktam ropogósra sütni. Pici víz vagy só mehet alá. A csirkemellből meg csirkepaprikást szoktam.

A tojásrántottádba nem kötelező szalonnát tenni. Tehetsz bele helyette sonkát, hagymát.

2013. máj. 22. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
6%
A paleolit diétában mióta van csirke? A csirke háziasított madár, a paleolitikumban még nyoma sem volt. Inkább mamutot egyél!
2013. máj. 22. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mamut vagy csirke, majdnem egyre megy :)


A tojás teljes értékű, a szalonna nem kötelező hozzá, csak opcionális (elvére finom, a zsír jó energiaforrás, egészséges).

2013. máj. 22. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
és miben süssek?
2013. máj. 22. 21:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Én tepsit használok egész húsokhoz (cs.comb, sertés comb szeletek..) és lábast paprikáshoz, apróra darabolt vagy darált húsokhoz.
2013. máj. 22. 21:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:

köszi de milyen zsírral

sima étkezési sertés zsír vagy mi legyen?

2013. máj. 22. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Sertés, kókusz vagy az előző sült húsból visszamaradt zsír.

Jó ízt ad a sertés zsír a csireknek :)

2013. máj. 22. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:
köszcsi
2013. máj. 22. 22:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincs nagy tapasztalatom hússütésben (az évi pár húsevésünk zöme étteremben zajlik), de szép emlékeim vannak a kókuszzsírban sütött, eleve zsírosabb halról, amivel együtt zöldségek is sültek... Nekem nagyon ízlett :)
2013. máj. 22. 23:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!