Mit érdemes tennem?
17 éves lány vagyok. 169 cm, 72 kg.
Eddig 4 kg-t már lefogytam kevés kalóriás étrenddel és napi burpee edzéssel, leginkább a combomon látszik. (eddig sem ettem többet amúgy, de csak most tértem át a sima ásványvízre a cukros italokról) Kb. 3 hét alatt fogytam ennyit. Na meg több fehérjét is vittem az étrendbe, legtöbbször csirkemellet, de volt tükörtojás is.
A kérdésem az lenne, hogy bár ezidáig hála az égnek szépek maradtak a melleim, kell-e valamit tennem, hogy továbbra is megőrizhessem őket? 85/C melltartót hordok, és szép feszesek a melleim, nem akarom őket elveszteni. :(
Hogyan egyek, vagy mit csináljak?
A hasamból célirányosan le lehetne valahogy adni? -.-"
Nem is kövérnek nézek ki, inkább terhesnek, pedig nem vagyok az. ><
én is terhesnek nézek ki :D
amúgy helyi fogyás nincs.. mindenhonnan adsz le. nekem is szép nagy cicim volt,de leadtam azt is. mint a többit,még a hasam az picit nagy ( mintha 2 hós terhes lennék kbXD)
diéta,mozgás,én fél év alatt adtam le 17 kg-ot. én is 17 lány vagyok. 164/75 voltam. most 165/59:D
Nincs mit tenni, fogyás egész testet érinti.
Sokszor segít a hasizmok erősítése, mert nem csak háj lehet a hason hanem a szervek is előrenyomulhatnak. Már ha edzetlenek a törzsmerevítők. Megesik néhány embernél, akik nem edzenek hasra, csak egy tipp.
Tuti elírta az első, na.
Mindenkinek köszi a válaszokat!
Nos, nekem rohadtul edzetlenné vált mindenem az utóbbi 2 évben, és most is kardiót csináltam, talán a lábam lett csak edzettebb. Akkor erősítek törzset, remélem beválik! Köszi.
Amúgy ő tényleg vesztett mellből:
(amúgy az első képen csinosabb volt szerintem)
Ők viszont persze, fogytak mellből is, de ők valahogy mégis másak. Azért még így is nagy maradt nekik, és megvan a forma is.
Nem lettek lapsik, mint az első kép.
Leginkább genetika kérdése.
Van aki zsírosan is kis mellű, van aki szép szálkásan is meg van áldva mellekkel, és a kettő között minden átmenet létezik.
Értem, köszi. :)
Nos nekem 65 kg-san 75B-s volt, de akkor kb. 14 éves voltam. :D
Meglátom, majd mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!