Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit érdemes tennem?

Mit érdemes tennem?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. 169 cm, 72 kg.

Eddig 4 kg-t már lefogytam kevés kalóriás étrenddel és napi burpee edzéssel, leginkább a combomon látszik. (eddig sem ettem többet amúgy, de csak most tértem át a sima ásványvízre a cukros italokról) Kb. 3 hét alatt fogytam ennyit. Na meg több fehérjét is vittem az étrendbe, legtöbbször csirkemellet, de volt tükörtojás is.

A kérdésem az lenne, hogy bár ezidáig hála az égnek szépek maradtak a melleim, kell-e valamit tennem, hogy továbbra is megőrizhessem őket? 85/C melltartót hordok, és szép feszesek a melleim, nem akarom őket elveszteni. :(

Hogyan egyek, vagy mit csináljak?

A hasamból célirányosan le lehetne valahogy adni? -.-"

Nem is kövérnek nézek ki, inkább terhesnek, pedig nem vagyok az. ><

2013. máj. 17. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

én is terhesnek nézek ki :D

amúgy helyi fogyás nincs.. mindenhonnan adsz le. nekem is szép nagy cicim volt,de leadtam azt is. mint a többit,még a hasam az picit nagy ( mintha 2 hós terhes lennék kbXD)

diéta,mozgás,én fél év alatt adtam le 17 kg-ot. én is 17 lány vagyok. 164/75 voltam. most 165/59:D

2013. máj. 17. 15:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mit tenni, fogyás egész testet érinti.

Sokszor segít a hasizmok erősítése, mert nem csak háj lehet a hason hanem a szervek is előrenyomulhatnak. Már ha edzetlenek a törzsmerevítők. Megesik néhány embernél, akik nem edzenek hasra, csak egy tipp.

2013. máj. 17. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Első. Nőttél egy centit a diéta alatt? Azért ez nagy szó.
2013. máj. 17. 16:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Tuti elírta az első, na.

Mindenkinek köszi a válaszokat!

Nos, nekem rohadtul edzetlenné vált mindenem az utóbbi 2 évben, és most is kardiót csináltam, talán a lábam lett csak edzettebb. Akkor erősítek törzset, remélem beválik! Köszi.

Amúgy ő tényleg vesztett mellből:

[link]

(amúgy az első képen csinosabb volt szerintem)

[link]

[link]

[link]

Ők viszont persze, fogytak mellből is, de ők valahogy mégis másak. Azért még így is nagy maradt nekik, és megvan a forma is.

Nem lettek lapsik, mint az első kép.

2013. máj. 18. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Leginkább genetika kérdése.

Van aki zsírosan is kis mellű, van aki szép szálkásan is meg van áldva mellekkel, és a kettő között minden átmenet létezik.

2013. máj. 18. 13:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Értem, köszi. :)

Nos nekem 65 kg-san 75B-s volt, de akkor kb. 14 éves voltam. :D

Meglátom, majd mi lesz.

2013. máj. 18. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!