Milyen köretet esztek, mit érdemes csinálni?
a hússal nincs gond, de köretnek mit egyek?
Krumpli, rizs, tészta száműzve, de akkor mi marad?
Barna rizs és állandó saláta?
Én fagyasztott zöldségkeverékeket szoktam venni, mindnek más az összetétele, így kicsit változatosabb. Meg most a hummust próbáltam ki, az tetszik.
Illetve olyat is szoktam néha, hogy laurapan kenyérből egy vagy két szeletet megpirítok, csíkokra vágom és kicsi margarinnal megkenem. Nem tökéletes, de finom. Ja, a korpovit is, csak mértékkel kell enni, mert könnyen megcsömörlik az ember tőle.
Hasonlóakat mint az előzőek.
Pl,vajban megforgatott kukorica,nyers saláta,párolt illetve grillezett zöldségek,havi egyszer köles :)
Én imádom a párolt brokkolit. Ha nincs párolód (most a tescoban ha matricákat gyűjtesz, kétezerpárszáz ft egy gyönyörű üveg pároló!) akkor tésztaszűrőbe tedd a brokkolit vagy karfiolt, és azzal tudod forró víz fölé tenni, fedővel meg letakarni. De zöldbabot is szoktam így csinálni, meg bébirépát is.
Aki vajas kukoricát eszik, az ehet akár tésztát is, ugyanott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!