Az alábbi zsírégetők közül melyiket érdemes választani kezdőként rendszeres sport és diéta mellé?
Zsírégetők
Fat Burners (cholin-inositol) (4)
Termogenikus zsírégetők (60)
HCA (7)
Chitosan (5)
Vízhajtók (2)
CLA termékek (24)
Pyruvate (2)
L-Carnitine (35)
Liquid L-Carnitine (33)
Guggulsteronok (3)
Termogenikus zsírégető italok (4)
Egyéb speciális zsírégetők (24)
Bőrön át alkalmazható (0)
Zsírégető teák - Kávé (1)
Liquid L-Carnitine (33)
Én próbáltam a termogén zsírégetőket is, nem éreztem a hatását.
Ár/érték arányban nemrossz.
Egyik sem.
Írj új listát: cipőkanál, fogkrém, szilvásbuktátmertaztszeretem, jó nedvszívó pelenka, citromsav..
Olyan dolgokat írtál, amiknek közük sincsen a fogyáshoz.. zsírégetéshez van, hát hogyne. Karnitint szintetizál és használ a szervezeted. De halál nem érdekli, hogy te külön pénzt költesz még rá, hogy karnitint egyél. Nem lesz hatékonyabb a zsírégetésed mert pirosszőlősavat vagy más köztes anyagcseretermék vegyületeket eszel, esetleg karnitint.. nem azért híztál el mert valamilyen vegyületet nem tud szintetizálni a tested, hanem mert olyan hatású ételeket ettél amik mellett nem nagyon volt más választásod mint a zsírhalmozás.
Ennek fényében a kávé az élvezeticikk, de lényegében mindegyik felsorolt cucc csak fölösleges pénzkidobás, hiszen nem esszenciális/nem szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!