Melyik Norbi könyvvel érdemes kezdeni? Többi lent!
Szeretnék elkezdeni mozogni, edzeni, futni kicsit, mivel a vizsgaidőszakban felszaladt pár kiló (az amúgy is meglévő feleslegre). De nemcsak úgy ímmel-ámmal szeretném csinálni, szeretnék változtatni az étkezési szokásaimon is.
Ezért gondoltam vmelyik könyvre, mert elvileg táplálkozási és mozgási tanácsok is vannak benne, de nem tudom melyik az aktuális (nem akarom az első könyvével kezdeni, mert azóta nyilván már vannak új módszerek, bővült a tudása, de fontos az is, hogy kezdő vagyok ilyen téren).
162 cm, 64-65 kg,20 éves lány. Kb.8-10 kg-t szeretnék leadni.
Szerintetek ezt mennyi idő alatt lehet tartósan teljesíteni? (persze nemcsak fogyni, izmosodni is szeretnék, ezért a Ti ötleteteiteket, módszereiteket, edzésterveiteket, sikereiteket is szívesen fogadom)
Köszike
profi edzéssel és étkezéssel 8-10 hét. normális és hétköznapibb módon durván 2x-3x ennyi idő. ugye "egészséges életmód".
te neked nem kimondottan a legjobb ötletért sikerült nyúlnod, holott a választás csak a tied.
Ha az update-et választod, pl. azért, mert az rendszerbe van foglalva, és úgy könnyebb teljesíteni, akkor szerintem is mindenképpen az első könyveket, mert utána rájött, hogy mekkora üzlet van ebben a dologban. Amióta elkezdte gyártani a saját márkás termékeket, azóta csakis ezek az 1-es kódúak (bármikor fogyaszthatók), és ami addig volt 1-es kódú, az van, hogy 3-as lett (lényegében tiltott).
Szerintem szíved joga, hogy milyen módszert választasz, de Norbi esetében akkor mindenképp a régi könyveit nézd, azok alapján is lefogytak emberek, csak hát az üzlet az üzlet, ezért változtatott.
azzal is lefogytak emberek. azokról meg nem szól senki, akik akkor is hülyék voltak GONDOLKODNI, nem fogytak le. MA is hülyék hozzá, és még ma sem fogynak le.
és senkit nem is zavarnak ők, csak hát fogyi rovat, egy említést megérdemelnek.
Norbi több könyvét is olvastam, mivel a sporttudomány elkötelezett híve vagyok és tudom hogy a kaja kihatással van a teljesítményre, közérzetre alakra mindenre. :-)
Szerintem a kövér ember nem bűnös c. vel kellene kezdened, bár abban is vannak ordenáré nagy baromságok.....,
Anita Bean : Modern Sporttáplálkozás c. könyve legyen a bibliád, se több, se kevesebb! ;-) A címe pedig ne tévesszen meg!
A Norbi update jó, de nincs benne nagy titok. Olyan élelmiszereket kell enni, amelyek nem csöpögnek a zsírtól/olajtól, nincsenek agyoncukrozva, minél több zöldséget, akár köret helyett is, ezzel odafigyelve a bevitt kalóriákra, és persze a legfontosabb az ADAG. Ami egy tenyérnyi, tehát nem sertés hízlalda.
A mozgás pedig ősidők óta segített a fogyáson. Ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!