Bevált valamelyik házhoz szállítós fogyókúrás étel/étrend? Zsírégetőklub, norbi update, teletál vagy éttrend fogyókúrás ételei, menüi, étrendjei közül melyik a leghatékonyabb?
zsírégetőklub - nekem nagyon nem ízlett, túlfőzött zöldségek, ázott panír
norbi teletálnál - nagyon finom, nagyon ízletes, nagyon nagy adag - én 1 hónap alatt híztam tőle 2 kg-t, mert nyugodtan megtettem az egészet, mondván, hogy 1-es. De hiába 1-es, nekem nem volt szükségem ennyi kajára (Sokkal kövérebb embernek is elégnek kell lenni...)
Most az Interfood fittness-wellnes sorából rendelek, féladagokat, ott megvan adva a kalóriatartalom, 500 kcal körüli ételeket választok.
Fogyasztó teát ne igyál, tönkreteszi a beleket, és ha el akarod hagyni, szorulásod lesz, mert hozzászoksz.
Anno 8 kilót fogytam norbi update módszerrel, itthon főzőcskéztem magamnak. Most rendelem házhoz tőlük a kaját. Az ebéd és vacsora nagyon nagy adag. Az ebédet általában megfelezem. Korán reggelizem, 12 előtt megeszem az ebéd felét. ha éhes leszek, akkor jön az uzsonna, vacsorát van, hogy ki is hagyom.
2 hete csinálom, és persze napi 2 órát nem túl aktívan ugyan, de mozgok. 2 kiló ment le eddig.
Jövő héttől csak minden második napra rendelem a kaját, mert egyszerre tényleg sok, van, hogy a felét kidobom, mert nem eszem meg, mert attól, hogy 1-es kód, még a határ nem a csillagos ég kell, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!