Milyen könnyen elkészíthető paleo nasival kínáljam a vendégeimet?
Figyelt kérdés
Még nincs túl nagy konyhai gyakorlatom, szóval olyan kéne, amit tényleg könnyű elkészíteni. Légyszi ajánljatok valami harapnivalót egy baráti csevely mellé! Köszönöm!2014. jan. 9. 14:54
12/15 Makoscsiga válasza:
Piríts mandulát és/vagy diót. Nem kell hozzá diploma de nagyon finom.
13/15 anonim válasza:
Tsiga 4 president!
Nagyon egyetértek most!!
Táp.
14/15 anonim válasza:
A cukros nagymamákkal nagyon vigyázzatok! A paleóban nagyon kevés a szénhidrát, a cukorbetegeknél nem lehet sem sokkal, sem kevéssel viccelni!
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a hasznos válaszokat! Lement a vendégség, sőt, azóta mások is látogattak már, mindenki elégedett volt a kínálattal. A keto.hu oldalról dolgoztam. Kedves utolsó, tudom, hogy jó szándékból írtad, amit. Nekem két közeli volt-cukorbeteg barátom is van, és két távolabbi ismerősöm, akiknek mind megszűnt, vagy legalábbb csökkent az inzulinfüggése a paleózástól. Ha belegondolunk, hogy a cukorbetegnek adnak egy csomó magas inzulint kívánó ételt, aztán egy csomó inzulint, hogy meg tudja őket emészteni, akkor azért érezhető az ellentmondás, nem?
2014. febr. 23. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!