Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » A paleotól elmúlnak a pattanások?

A paleotól elmúlnak a pattanások?

Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 20:21
1 2
 11/14 Sowilo ***** válasza:

# 10

Leírod nekem az észérveidet, hogy miért rossz a paleó? Olyat hogy "há' mer' az orvos is aszongya", nem fogadok el. Konkrétumot tudsz?

2013. okt. 27. 22:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen a paleotól el fognak műlni a pattanásait, bármitől si van.

Ha hormonális akkor is el fog múlni, mert a paleo egyensúlyba teszi a hormonokat.

Pattanása nem a zsírtól lesz az embernek, ez óriási tévedés.

De pl a tej garantáltan ragyázzá tesz, nem mellesleg a hormonokat is tönre vágra->> még több pattanásos lest tőle.

Próbáld ki, meglátod hogy szuper lesz a bőrök, ehetsz nyugodtan zsírod dolgokat!

2013. nov. 5. 18:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elmúltak a pattanásaim, ez volt az első látványos változás, amikor paleózni kezdtem. :) Már másfél éve csinálom, és gyerekkorom óta nem volt olyan tiszta a bőröm, mint azóta. :)
2013. nov. 7. 00:07
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem is elmúltak és egyértelműen a kajától van, ha van. Ha paleón belül is pl mindenből biot, fűevőt meg a legjobb minőséget eszed akkor tuti nem lesz:D
2013. dec. 16. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!