Létezik olyan diéta, ami kifejezetten pattanások ellen hatásos?
Szia. Nekem a szauna(infra) és a szolárium segített, minimális dózisokban.
Annyiban személyfüggő, hogy pl a koleszterinek nem minden ember testében viselkednek ugyanúgy. Azt jól látod, hogy a kiváltó okot kell megszüntetni- ebben egy belgyógyász segíthet a vérképed elemzése után pl.
Ha valóban kevés zsíros és OLAJOS(!!) ételt fogyasztasz és még sportolsz is, akkor én doki segítségét kérném.
Gyors pattanástalanodást! (De hülye szó:D)
ÉTEL kérdésében dietetikust kérdezz azok nekem már adtak elég jo sok tanácsot
de kezd a börgyogyásznál
Köszönöm a válaszokat!
Bőrgyógyásznál már voltam, nem is egyszer, de mindig csak felírt valamit, kapszulát vagy krémet, ami nem sokat ért... :(
Q10 50mg tabletta teljesen jól rendberakott.
shop.builder.hu
A pattanás ellen kifejezetten jó ha méregtelenítő kúrát tartasz. pl. lébőjt. gyógyteával.
HÉtkönapokra pedig vegán (azaz teljes növényi étrend) sok nyerssel segíti leginkább a tested méregtelenítését.
Régen én nagyon pattanásos voltam, a tükörbe szégyeltem nézni... miután átváltottam vegán diétára és elkezdtem méregteleníteni, teljesen helyrejött az arcbőröm.
Minden bőrgyógyász elmondja (huhh mennyitől hallottam én már), hogy tiltottak
az olajos, zsíros
fűszeres
cukros
ételek, illetve italok (mármint cukros:D)
Nem tűnik vészesnek, egy kis sörélesztőt szedhetnél mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!