Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől jelenhetnek meg gyulladt...

Mitől jelenhetnek meg gyulladt pattanások az arcon 25 évesen?

Figyelt kérdés

Körülbelül 1,5 hónapja tömegesen jelennek meg az arcomon vörös, gyulladt pattanások. Semmit nem tudok tenni ellenük, és nem tudom, hogy mitől alakultak ki. Eddig is hajlamos volt rá a bőröm, de nagyon ritkán jöttek ki rajta ilyen gyulladások. Van, hogy 1-2 napig nem jön ki új, olyankor azt hiszem, hogy már múlik, de aztán megint kijön egyszerre akár 3 is, ráadásul fájdalmasak.

25/N

2013. okt. 19. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló, megváltozott étkezés, stressz, betegség ezt mind befolyásolhatja.
2013. okt. 19. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy betegségtől elő jöhetnek pattanások. Édesanyámnak túlműködik,azóta ő is ettől szenved. Persze sok más egyéb dolog is okozhatja,de én a helyedben elmennék egy vérvételre,biztos ami biztos!
2013. okt. 20. 11:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Voltam vérvételen, de ezzel kapcsolatban semmit nem mutatott ki, ami gyanús lenne, minden rendben van... Az arcbőröm viszont egyre rosszabb állapotban van, most méregtelenítéssel próbálkozom, hátha belülről rendbe hozza...
2013. okt. 28. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!