Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek mi vált be a pattanások...

Kinek mi vált be a pattanások okozta hegek eltüntetésére?

Figyelt kérdés
Olvastam a Remescar szilikonos hegkezelőről, mélyhámlasztásról, bioptorn fénykezelésről, ezek közül segített valakinek bármelyik is? Esetleg valami más módszer?
2013. okt. 9. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:

a bioptron fénykezelésről tudok tapasztalatot mondani: semmi eredmény. de használtam már kenőcsöket, géleket.

ami jól bevált: az idő és türelem ://

sajnos én sok mindent kipróbáltam, egyik se vált be. természetesen ettől még lehet neked hatásos.

2013. okt. 9. 18:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Használjatok Körömvirág balzsamot, akkor is, amikor tiszta az arcotok. Én is nagyon sokat szenvedtem miattuk, de nekem bevált, próbáljátok ki, én úgy használom, mint az arckrémet.
2013. okt. 9. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!