Paleo és a vastagbélrák?
Figyelt kérdés
Második emberről hallok, aki paleo étrend mellett (ellenére?) vastagbélrákos lett. Eddig ennek az életmódnak csak áldásos hatásaival találkoztam, tehát egyáltalán nem hiszem, hogy kifejezetten ettől ki tud alakulni, sőt. Viszont a dolog mégis nyugtalanító. Szóval, lehet mégis összefüggés? Van a paleóban valami, aminek túlzásba vitt fogyasztása ilyen komoly betegséghez vezethet? Vagy esetleg elhagyunk valamit a paleóban, és ha azt a bizonyos vitamint/ásványt nem pótoljuk, akkor van ilyen veszély? Talán a sok hús? Vagy a sok mag?2013. okt. 6. 14:56
21/22 A kérdező kommentje:
13, 19, 20 -as kommentelők: úgy érzem, megadtátok a választ, köszönöm :)
2013. nov. 5. 01:32
22/22 anonim válasza:
Én voltam a 13-as, yessssssssssss
:-D :-D :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!