Vastagbélrákom lehet?
15 éves vagyok, és Hipochonder! a legkisebb panasznál is a legrosszabbra gondolok..! most azt vettem észre, hogy elég sokat fogytam az utóbbi 2 hónapban. cirka 6-7 kilót! lehet hogy a sok stressz, de gondolni kell erre is hogy MIVAN HA MÉGIS?! .. elég sokat fáj a hasam, nem nagyon van étvágyam.. székletem az jelenleg normális.
vastagbélrákom lenne?
Ebben a nagy melegben senkinek nincs étvágya, és mindenki(aki erra hajlamos) az az fogy. Én is , és még normálisnak sem mondható a székletem, mert mindíg hasmenés jellegű. És nincs vastagbélrákom.
Ja, és 15 évesen sok a sterssz?
Hát ezt a hypochonderséget meg kellene oldani, mert borzasztó lesz az életed. Ha sokszor jársz mindenféle tünettel az orvosok nyakára és beigazolódik, hogy semmi bajod , akkor egy idő urán nem vesznek komolyan.
El kellene menned pszichológushoz , hogy miért van ez, miért kapaszkodsz a tünetekbe, miért túlzod el. Ennek megvan a lelki eredete, melyet egyedül nem tudsz megoldani.
Szóval az alapvető okot kell felderíteni és neked is jobb lesz és az orvosoknak is :)
A betegségektől való félelemben nem jó élni, nagyon-nagyon nem jó. Ha ezen nem tudsz változtatni még most egy életre beleragadsz.
Kellő önismerettel és önbizalommal ezt le lehet küzdeni.
A pszichológus nem mondja meg, hogy mit kell csinálni, erre nincs egy egységesen használható recept. Együtt gondolkodtok és derítitek ki, hogy mi az alapja a túlzott reakciódnak a tünetekre.
Most még menj el a vastagbél tükrözésre és ha az negatív, akkor keres egy jó szakembert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!