Vastagbélrákom lehet?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és Hipochonder! a legkisebb panasznál is a legrosszabbra gondolok..! most azt vettem észre, hogy elég sokat fogytam az utóbbi 2 hónapban. cirka 6-7 kilót! lehet hogy a sok stressz, de gondolni kell erre is hogy MIVAN HA MÉGIS?! .. elég sokat fáj a hasam, nem nagyon van étvágyam.. székletem az jelenleg normális.
vastagbélrákom lenne?
2013. jún. 22. 10:44
11/12 anonim válasza:
ha a fogyás oka tényleg valami kóros, akkor valószínűbb a gyulladásos bélbetegség, bár az gyakran hasmenéssel jár. daganat ilyen korban extrém ritka lenne vastagbél-végbél lokalizációban. ellenben a Crohn-betegség, ill. colitis ulcerosa gyakoribb.
12/12 anonim válasza:
Vastagbélrák ilyen korban nagyon de nagyon ritka.
De hallgathatod, bármi lehet ami nem az.
Ilyen tünet velem is előfordult korábban...Csináltass labort, hasi ultrahangot és colonoscopiára, gyomorra is menj el.
Ha minden lelet negatív, 100% nyugodtan elhiheted hogy teljesen egészséges vagy és leszel még nagyon-nagyon hosszú ideig!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!