Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Más is rosszul van nyáron a...

Más is rosszul van nyáron a melegbe? Már előre félek a nyártól, tavaly is alig csináltam valamit, rosszul vagyok a napon a szívem erősen dobog és ilyen ájulás érzés jön rám

Figyelt kérdés
febr. 2. 00:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Jelen, de semmi vész. Márciusban jön a klímás karbantartani és ha kell javítani, így fel leszek készülve a nyárra. Ahogy tavaly, valószínűleg az idén se megyek sehova, otthon fogok dögleni a légkondi alatt. Vásárolni is csak kora reggel amikor még hűvös van, sajnos a délutánok nagyon melegek lettek, mire jó idő lesz minden bezár.
febr. 2. 00:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Én ventilátorral meg hideg vizes borogatással éltem túl tavaly is
febr. 2. 01:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Te hány éves vagy egyébként?
febr. 2. 01:46
 4/7 anonim ***** válasza:

32 éves férfiként is rendkívül rosszul viselem...

Régen is így volt, emlékszem tini koromban még focizni se szívesen mentem amikor nagyon meleg volt. Ez most sem változott, ha nem feltétlen szükséges a légkondis lakásban döglök...

febr. 2. 01:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Én csak 17 vagyok lány és én se bírom 😅
febr. 2. 02:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó látni, hogy van ilyen lány is. Általában ők inkább fázósak, folyton hisztiznek a légkondi miatt, télen meg meg akarnak sütni, leszólnak, hogy nem veszek magamra 4 réteg ruhát.
febr. 2. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne is mond. Egész nyaram abból állt, hogy döglődtem. Kovályogtam egész nap, izzadtam, napi háromszori fürdés, párszor ájulás érzés, napi majd 4 liter víz ivás, étvágytalanság. Szörnyű. Mindenki azzal jött ne panaszkodjak, hisz nyár van. Hát kösz...

Én az ilyen kellemes 20-25 fokban érzem jól magam. Ha egész nyáron ilyen idő lenne, nem panaszkodnék.

febr. 2. 14:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!