Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fáj a tüdőm levegővételkor? A...

Fáj a tüdőm levegővételkor? A legrosszabtól tartok

Figyelt kérdés

Pár hete betegeskedem, elég keményen megvagyok fázva, leszögezném nehéz légzésem az nincs. De ami aggaszt, hogy néha ha veszem a levegőt, olyan érzés, mint amikor hideg levegőt szívnék és végig fut a fájdalom. Fáj a mellkasom egy pontba bal oldalt a szívem mellett is, továbbá az egész hátam beszakad. Érződik a váladék a tüdőmbe, ami vagy feljön vagy nem.

Mi lehet ez szerintetek? Ami kérdés lenne még, a véres köpet, hogy néz ki? Volt, hogy köhögtem és ilyen nagyon pici pontokba 1-2 piros valami volt, de vér ízt nem éreztem egyáltalán.

febr. 8. 07:43
 1/10 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy 24/f és nem dohányzom.
febr. 8. 07:43
 2/10 A kérdező kommentje:
* az megint lemaradt még, hogy az utóbbi időben sz@rakszik a mandulám is, bevolt gyulladva nem olyan rég, akkor ilyen fehér mandulakő darabokat köhögtem fel. Lehetséges megint visszatért ?
febr. 8. 07:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ráktól félsz, szerintem ez nem az. Nyilván felelősen nem tudok diagnosztizálni sem és kizárni sem betegségeket így a neten keresztül.

De hamarabb gyanakordén egy keményebb influenza fertőzésre, mint nagyon durvára.

febr. 8. 08:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha pár hete betegeskedsz, miért nem mész (vissza) az orvoshoz? Ilyen tünetekkel például nem ártana egy röntgen, hogy nincs-e tüdőgyulladásod.
febr. 8. 08:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Orvoshoz menni ahogy előttem írják. Hétvégén ha van akkor háziorvosi ügyeletre. Tüdőgyulladás is lehet. Menj orvoshoz amint lehet.
febr. 8. 08:23
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Mert már a mandulagyulladásom az elmúlt és most kezdtem el megint betegeskedni nem rég.

febr. 8. 08:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Az ügyeleten nem hajtanak el ezzel? Mert ott nem tudnak röntgen csinálni, ha jól tudom?
febr. 8. 08:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Most próbáltam felköhögni, töltöttem fel képet a vérről.

[link]

Bekarikáztam mire gondolok, nagyon apró, bele kellett zoomolnom a képbe.

febr. 8. 08:40
 9/10 anonim ***** válasza:
41%

Orvoshoz menj el! Mit vársz tőlünk? Távgyógyítást? Nem értem ezt a sok hülyét, aki itt vár orvosi kezelést. Szerinted hány orvos lehet Gyakorin? Kb 0-1 között.

Influenza szezon van és mellé most még tüdőgyulladásos vírus is terjed. Én is át estem rajta tavaly decemberben.

Ha véreset köpnél, hidd el, hogy azonnal felismernéd, nem itt kérdezgetnéd, hogy az e vagy sem. Az nem mikro vörös pontokból állna, hanem konkrétan egy adag vért köpnél ki.

Nem kicsit vagy hipohonder, ha meggyógyultál egy szakorvost is keress fel.

febr. 8. 08:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Ügyeletről nyilván elhajtanak, hetek óta küzdesz vele... az nem erre van. Hétfőn szépen keresd fel a háziorvost.
febr. 8. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!