Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tartok az oltástól, de kötelez...

Tartok az oltástól, de kötelező beadnom?

Figyelt kérdés

Mivel egészségügyi szakra vettek fel muszáj beoltatnom magam, de ettől azért tartok, főleg azért, mert csak ott fogom megtudni, hogy mit kapok (ezzel kapcsolatban írtam már az egyetemi rendelonek, de azt a választ kaptam, hogy nem tudják megmondani) . Nem magától az oltástól félek, hanem inkább a későbbi, hosszútávú mellékhatásoktól.

Saját tapasztalatokat/véleményeket tudnátok írni?

2021. aug. 25. 04:27
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
33%
Ne menj ilyen szakra, ha ennyire szűk látókörű vagy! Tudod hány oltást kaptál gyerekként? Lám most is jól vagy, semmiféle mellékhatásuk nincs.
2021. aug. 25. 04:38
 2/37 A kérdező kommentje:

Igen, de azok az oltások nem ilyen rövid idő alatt lettek kifejlesztve.

Nem tartom magam szűk látókörűnek, ha nem egy olyan oltásról lenne szó, ami "egyik napról a másikra" jelent meg, akkor semmi problémám nem lenne vele.

2021. aug. 25. 04:42
 3/37 anonim ***** válasza:
49%
Csak a technológia változott. Ha a hagyományost szeretnéd a Sinopharm a barátod.
2021. aug. 25. 04:49
 4/37 anonim ***** válasza:
36%
Hát nem egyik napról a másikra jelentek meg. De ha kijön egy új mobiltelefon, akkor sem veszed meg, mert most jött ki? Inkább vennél egy 20 évvel ezelőttit? De ha a régi technológiában bízol, ott a kínai.
2021. aug. 25. 04:53
 5/37 A kérdező kommentje:

Értem,hogy mire gondolsz a telefonnal, de azért nem ugyanaz a kategória az egyiket a szórakozásra/munkára használod, a másik viszont az egészségedre is kihathat.

De a válaszom amúgy nem, nem veszem meg a legújabb, gyakran 1-2 éves telefont veszek, mert az újak nem mindig tudnak többet, és a régebbieket árban is jobban megengedhetem:D

2021. aug. 25. 04:58
 6/37 anonim ***** válasza:
35%
Na most ezek az oltások is 1-2 éve lettek kifejlesztve, de nem nulláról. Már annyi embernek beadták, és annyira minimálisak a mellékhatások, hogy értelmes ember emiatt már nem aggódik.
2021. aug. 25. 05:05
 7/37 anonim ***** válasza:
57%
Kedves kérdező! attól hogy hívnak, nem muszáj akármelyiket beadatnod. (a kínai szart sem ér) Jelzed hogy nem fogadod el, és azt is melyikre mennél, ennyi.
2021. aug. 25. 05:50
 8/37 anonim ***** válasza:
87%
7-es Az intézménybe sem mehet be, ha nincs beoltva, nem hívják sehova, és nem akar oltást. Értelmezd először a kérdést.
2021. aug. 25. 05:58
 9/37 anonim ***** válasza:
20%
Azt hiszem inkább neked kéne.
2021. aug. 25. 06:02
 10/37 anonim ***** válasza:
87%

Jó reggelt!

Mérlegelned kell, ha beadatod azt sajátfelelőségre teszed!

én kivárok amíg lehet!

2021. aug. 25. 06:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!