Tartok az oltástól, de kötelező beadnom?
Mivel egészségügyi szakra vettek fel muszáj beoltatnom magam, de ettől azért tartok, főleg azért, mert csak ott fogom megtudni, hogy mit kapok (ezzel kapcsolatban írtam már az egyetemi rendelonek, de azt a választ kaptam, hogy nem tudják megmondani) . Nem magától az oltástól félek, hanem inkább a későbbi, hosszútávú mellékhatásoktól.
Saját tapasztalatokat/véleményeket tudnátok írni?
Igen, de azok az oltások nem ilyen rövid idő alatt lettek kifejlesztve.
Nem tartom magam szűk látókörűnek, ha nem egy olyan oltásról lenne szó, ami "egyik napról a másikra" jelent meg, akkor semmi problémám nem lenne vele.
Értem,hogy mire gondolsz a telefonnal, de azért nem ugyanaz a kategória az egyiket a szórakozásra/munkára használod, a másik viszont az egészségedre is kihathat.
De a válaszom amúgy nem, nem veszem meg a legújabb, gyakran 1-2 éves telefont veszek, mert az újak nem mindig tudnak többet, és a régebbieket árban is jobban megengedhetem:D
Jó reggelt!
Mérlegelned kell, ha beadatod azt sajátfelelőségre teszed!
én kivárok amíg lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!