Végbéldaganat van? Vagy csak vastagbélrák létezik?
Figyelt kérdés
A végbéldaganatot lehet kívülről látni? Vagy kilóghat?2013. ápr. 19. 23:24
1/16 anonim válasza:
Van, anyukamnak pont ilyen volt. Eloszor azt hitte, hogy aranyer.
2/16 A kérdező kommentje:
és atzt lehet kívülről látni? vagy kilóghat?
2013. ápr. 19. 23:50
3/16 anonim válasza:
Akar latni is lehet es ki is loghat, de nem feltetlenul.
4/16 A kérdező kommentje:
És most akkor mit csináljak??? Ott van a fenekemből valami ami kilóg, nem fáj, nem vérzik, csak néha. Először olyat mondtak nekem, hogy ze vadhús, amikor tükrözésem volt. Ez olyan 1-2 éve volt, d ezavart enegem a dolog, ezért lementem sebészetre. Azt mondták polip, és sürgősne le kell szedni, 1 hónap mulvár hívtak vissza, d enem szedték le, mert h sokan vannak, adtak másik korházba beutalot, elmentem oda, azt mondták, hogy külső aranyér, és nem szabad babrálni. Visszamentem ehez az orvoshoz aki od aküldött, és azt mondta h nem tud mit csinálni, szerinte az nem aranyér. Sztem azt s etudja mi az tök tanácstalan volt, h leszedje e vagy sem. Végül azt mondta menjek magándokihoz, csak most nekem kurvéra nincs arra pénzem. Akkor dögöljek meg vagy mi? Valami tanács, most mi az ott nekem?
2013. ápr. 20. 00:05
5/16 anonim válasza:
Hat nem tudom, akkor abban a korhazban probalkoznek tovabb, ahol azt mondtak, hogy leszednek. Ok elkuldenek szovettanra es megmondanak, hogy rak e vagy sem. Sajnos ilyen a magyar egeszsegugy, dehat ilyen esetben szerintem megeri a vegere jarni a dolognak.
6/16 A kérdező kommentje:
de magándokihoz küldött
2013. ápr. 20. 00:21
7/16 anonim válasza:
Menj vissza a sebészetre és mondd el nyugodtan,h nagyon zavar,ami ott van és szeretnéd,ha eltávolítanák,jegyezzenek elő műtétre.Nyugodtan megmondhatod,h magánorvosra nincs pénzed. Lehet,h sokat kell várni,mert nem életmentő műtét,de MEG KELL,H CSINÁLJÁK Tb.alapon!
8/16 anonim válasza:
Amúgy a külső aranyereket is lehet "babrálni". Akár gumigyűrű,akár műtét,v. lézeres eltávolítás is szóba jöhet,bár az nincs mindenhol.
9/16 A kérdező kommentje:
Jo de egyik azt mondja polip, másik azt h aranyér, most nem tudják miaz, így hogy szedjék le? És ha nagyobb kárt csinálnak a leszedéssel?
2013. ápr. 20. 10:58
10/16 anonim válasza:
A polipot és az aranyeret is el lehet távolítani.Sőt gyakran el is szokták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!