Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Végbéldaganat van? Vagy csak...

Végbéldaganat van? Vagy csak vastagbélrák létezik?

Figyelt kérdés
A végbéldaganatot lehet kívülről látni? Vagy kilóghat?
2013. ápr. 19. 23:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Van, anyukamnak pont ilyen volt. Eloszor azt hitte, hogy aranyer.
2013. ápr. 19. 23:38
 2/16 A kérdező kommentje:
és atzt lehet kívülről látni? vagy kilóghat?
2013. ápr. 19. 23:50
 3/16 anonim ***** válasza:
Akar latni is lehet es ki is loghat, de nem feltetlenul.
2013. ápr. 19. 23:54
 4/16 A kérdező kommentje:
És most akkor mit csináljak??? Ott van a fenekemből valami ami kilóg, nem fáj, nem vérzik, csak néha. Először olyat mondtak nekem, hogy ze vadhús, amikor tükrözésem volt. Ez olyan 1-2 éve volt, d ezavart enegem a dolog, ezért lementem sebészetre. Azt mondták polip, és sürgősne le kell szedni, 1 hónap mulvár hívtak vissza, d enem szedték le, mert h sokan vannak, adtak másik korházba beutalot, elmentem oda, azt mondták, hogy külső aranyér, és nem szabad babrálni. Visszamentem ehez az orvoshoz aki od aküldött, és azt mondta h nem tud mit csinálni, szerinte az nem aranyér. Sztem azt s etudja mi az tök tanácstalan volt, h leszedje e vagy sem. Végül azt mondta menjek magándokihoz, csak most nekem kurvéra nincs arra pénzem. Akkor dögöljek meg vagy mi? Valami tanács, most mi az ott nekem?
2013. ápr. 20. 00:05
 5/16 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom, akkor abban a korhazban probalkoznek tovabb, ahol azt mondtak, hogy leszednek. Ok elkuldenek szovettanra es megmondanak, hogy rak e vagy sem. Sajnos ilyen a magyar egeszsegugy, dehat ilyen esetben szerintem megeri a vegere jarni a dolognak.
2013. ápr. 20. 00:16
 6/16 A kérdező kommentje:
de magándokihoz küldött
2013. ápr. 20. 00:21
 7/16 anonim ***** válasza:
Menj vissza a sebészetre és mondd el nyugodtan,h nagyon zavar,ami ott van és szeretnéd,ha eltávolítanák,jegyezzenek elő műtétre.Nyugodtan megmondhatod,h magánorvosra nincs pénzed. Lehet,h sokat kell várni,mert nem életmentő műtét,de MEG KELL,H CSINÁLJÁK Tb.alapon!
2013. ápr. 20. 07:45
 8/16 anonim ***** válasza:
Amúgy a külső aranyereket is lehet "babrálni". Akár gumigyűrű,akár műtét,v. lézeres eltávolítás is szóba jöhet,bár az nincs mindenhol.
2013. ápr. 20. 07:47
 9/16 A kérdező kommentje:
Jo de egyik azt mondja polip, másik azt h aranyér, most nem tudják miaz, így hogy szedjék le? És ha nagyobb kárt csinálnak a leszedéssel?
2013. ápr. 20. 10:58
 10/16 anonim ***** válasza:
A polipot és az aranyeret is el lehet távolítani.Sőt gyakran el is szokták.
2013. ápr. 20. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!